ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ Κ17

badminnton5

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 22 – 23  Οκτωβρίου 2016 στο Γυμνάσιο στο Πλατύ Αγλατζιάς, το Ανοικτό Τουρνουά  Μπάτμιντον του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ κάτω των 17 ετών εις μνήμη του ηρωομάρτυρα Σάββα Χατζηπαντελή.

Τελικός Μονού Αγοριών Ο Γιώργος Ερωτοκρίτου στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Χρίστος Μιχαήλ του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου  και ο Γιώργος Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Νικητής αναδείχτηκε ο Γ. Ερωτοκρίτου με 2‐0 σετ.

Τα σετ: 21‐12, 13‐21, 21-13

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Ανατροπή και πρωτιά και Ζιντσίδου

 

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου  και η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσός Στροβόλου. Η Ζιντσίδου κατάφερε και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και «γύρισε» το παιχνίδι κατακτώντας έτσι τον τίτλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Κλεοπάτρα Κχατάπ και η Εφραιμία Χατζησολωμού του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

Τα σετ: 14-21, 21‐12, 23-21

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Κυρίαρχοι οι Πίσση και Μιχαήλ

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Χρίστος Μιχαήλ μαζί με τον Ορέστη Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και οι Στέλιος Ιακώβου μαζί με τον Σταύρο Χατζηκωστή του σωματείου Άλπατρος ‘83. Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα καθώς οι τέσσερις αθλητές δεν άφηναν κανένα πόντο να πάει χαμένο. Το δίδυμο Χ. Μιχαήλ και Ο. Πίσσης κατάφεραν και πανηγύρισαν τον τίτλο κερδίζοντας με 2-1 στα σετ.

Τα σετ: 24-22, 16‐21, 21-10

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών Αγώνας για σκληρά νεύρα και πρωτιά για Ζιντσίδου και Δημητρίου.

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Κλεοπάτρα Κχατάπ μαζί με την Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και η Ανδριάνα Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης μαζί με την Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Στο τέλος αυτές που ευτύχησαν να αναδεικτούν πρωταθλήτριες ήταν οι Δημητρίου και Ζιντσίδου καθώς κέρδισαν με 2-1 στα σετ.

Τα σετ: 21-13, 25-27, 21-19

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για τα ξαδέρφια Πίσση

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Ορέστης Πίσση με την Ιωάννα Πίσση και ο Χρίστος Μιχαήλ με την Κλεοπάτρα Κχατάπ. Όλοι οι αθλητές ανήκουν στο δυναμικό του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

Τα ξαδέρφια Πίσση αντέδρασαν ιδανικά καταφέρνοντας να πάρουν τον τίτλο με 2-1 στα σετ.

 

Τα σετ: 21‐14, 21‐19

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s