ΤΙΤΛΟΣ 4

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάτμιντον (ΚΟΜ) διοργανώνει και φέτος το ετήσιο Διεθνές Τουρνουά (Cyprus Junior Open 2015)  το οποίο ανήκει στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον (BADMINTON EUROPE (BE)), από τις 5 – 8 Νοεμβρίου 2015 στο πολυπροπονητήριο “Ε. Φλωράκης”.

Υπενθυμίζεται ότι στο τουρνουά θα συμμετέχουν 170 αθλητές (61 ξένοι και 109 κύπριοι) από 9 χώρες, την Ρωσία, την Πολωνία, την Ρουμανία, την Τσεχία, την Ιταλία, την Αγγλία, το Ισραήλ, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας αφίχθηκαν οι ξένες αποστολές στην Κύπρο ενώ ολοκληρώθηκαν εκ μέρους της ΚΟΜ οι προετοιμασίες για το διεθνές τουρνουά που αφορούσαν κυρίως την υποδοχή των ξένων αποστολών καθώς και την ετοιμασία των γηπέδων του διεθνούς τουρνουά.

Στα πλαίσια του Διεθνούς Τουρνουά διοργανώθηκε, χθες βράδυ 4 Νοεμβρίου 2015 η ώρα 20:00  στο ξενοδοχείο ΑΣΤΥ στην Λευκωσία η συνάντηση των υπευθύνων των ομάδων/χωρών κατά την διάρκεια της οποίας ο Πρόεδρος της ΚΟΜ κ. Ευθύμιος Πολυδώρου τους καλωσόρισε στην Κύπρο και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες. Στην συνέχεια ο επιδιαιτητής των αγώνων κ. Νίκο Βλαδιμήρου τους ενημέρωσε  λεπτομερώς για θέματα που αφορούσαν την κατηγορίες U11/U13/U15/ U17 (Cyprus Youth’s International 2015).

Σήμερα το διεθνές τουρνουά αρχίζει στις 11:00 με τον Προκριματικό Γύρο των κατηγοριών U11/U13/U15/U17.  Στα πλαίσια του Διεθνούς Τουρνουά θα διοργανωθεί, απόψε 5 Νοεμβρίου 2015 η ώρα 20:00  στο ξενοδοχείο ΑΣΤΥ στην Λευκωσία η συνάντηση των υπευθύνων των ομάδων/χωρών για την κατηγορία  U19 (Cyprus Junior’s 2015).

Η ομοσπονδία στοχεύει  όπως η φετινή διοργάνωση στεφθεί με απόλυτη επιτυχία τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά καθώς επίσης όπως αυτή καταστεί μια αθλητική γιορτή η οποία θα αποτελέσει πρεσβευτή της χώρας αλλά και της ΚΟΜ στο εξωτερικό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s