ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Κ19

IMG_3375

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23-24  Ιουλίου 2017 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δομετίου το τουρνουά Κάτω των 19 χρονών του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου και  Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Αγοριών, Μονό Κοριτσιών, Διπλό Αγοριών, Διπλό Κοριτσιών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Απλού Αγοριών «Χρυσός» ο Γ. Ερωτοκρίτου

Στον τελικό του Απλού Αγοριών προκρίθηκαν ο Γιώργος Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ  και ο Σάββας Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Ο Γ. Ερωτοκρίτου μπήκε δυνατά στον αγώνα από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του, κατακτώντας και τα δύο σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και Αντώνης Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21‐17, 21‐10

 

Τελικός Απλού Κοριτσιών Ακόμα μία πρωτιά για την Έλενα Χριστοδούλου

Στον τελικό του Απλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Έλενα Χριστοδούλου και η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Οι δύο αθλήτριες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκόμενους. Ωστόσο η Ε. Χριστοδούλου ήταν πιο ψύχραιμη κερδίζοντας και τα δύο σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και η Ανδριάνα Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21‐14, 21‐18

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Στο ψηλότερο βάθρο οι Γ. Ερωτοκρίτου και Σ. Χατζηπαντελή

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Γιώργο Ερωτοκρίτου μαζί με τον Σάββα Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και οι Χρίστος Χαϊλής μαζί με τον Αντώνη Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Το δίδυμο Γ. Ερωτοκρίτου και Σ. Χατζηπαντελή πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 21-9. Ωστόσο οι Χρ. Χαϊλής και Αντ. Αδάμου δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο δεύτερο σετ. Οι Γ. Ερωτοκρίτου και Σ. Χατζηπαντελή είχαν καλές αποκρούσεις κατακτώντας το σετ και το τρόπαιο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αντώνης Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με τον Ανδρέα Ιωάννου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου καθώς και ο Ιάκωβος Αχεριώτης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Άρη Καττιρτζή.

 

Τα σετ: 21‐9, 22-20

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών Κυρίαρχες οι Ε. Χριστοδούλου και Α. Ζιντσίδου

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Έλενα Χριστοδούλου μαζί με την Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου καθώς και η Κλεοπάτρα Κχατάπ μαζί με την Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου. Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για το δίδυμο Χριστοδούλου και Ζιντσίδου καθώς κέρδισαν εύκολα το πρώτο σετ με 21-12. Στο δεύτερο όμως σετ τα βρήκαν σκούρα καθώς οι αθλήτριες του σωματείου Παρνασσού δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και πάλεψαν τον κάθε πόντο. Ωστόσο η αντεπίθεση τους  αποκρούστηκε και οι αθλήτριες του σωματείου Προόδου κέρδισαν και το δεύτερο σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ρεβέκκα Ευαγγέλου μαζί με την Στέφανη του σωματείου Άλπατρος ‘83 καθώς και η Άντρια Αλεξάνδρου μαζί με την Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

 

Τα σετ: 21-12, 21-15

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για τους Γ. Ερωτοκρίτου και Αν. Ζιντσίδου

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Ορέστης Πίσση με την Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσός Στροβόλου καθώς και ο Γ. Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με την Αναστασία Ζιντσίδου από το σωματείο Πρόοδος Καϊμακλίου. Το δίδυμο Γ. Ερωτοκρίτου και Αν. Ζιντσίδου μπήκε δυνατά στον αγώνα κατακτώντας το πρώτο σετ με 21-12. Στο δεύτερο σετ γνώρισαν την αντίσταση των ξαδερφιών Πίσση, ωστόσο βρήκαν τις λύσεις και κατάκτησαν το σετ και τον αγώνα με 21-19. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άντρια Αλεξάνδρου μαζί με τον Αντώνη Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και η Ανδριάνα Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης μαζί με τον Σάββα Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐12, 21‐19

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s