ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΑΣ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ Κ13 2017

Ανοικτό Πρωτάθλημα ΔΑΣ Παλιομετόχου Κάτω των 13 ετών (U13)

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 στο Περιφερειακό Γυμνάσιο Ακακίου το Ανοικτό Πρωτάθλημα Κάτω των 13 χρονών του σωματείου ΔΑΣ Παλιομετόχου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Δ.Α.Σ. Παλιομετόχου, Ευ Ζην Λατσιών και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Αγοριών, Μονό Κοριτσιών, Διπλό Αγοριών, Διπλό Κοριτσιών και το Διπλό Μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Δύσκολη Επικράτηση και πρωτιά για τον Ν. Κοκόση

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος ‘ 83 και ο Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Νικητής αναδείχτηκε ο Ν. Κοκόσης με 2‐0 σετ. Οι αθλητές των δύο σωματείων πάλεψαν πόντο με πόντο μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Ν. Κοκόσης κατάφερε με δυσκολία να πάρει το πρώτο σετ με 21-18. Στο δεύτερο σετ ο Π. Αδάμου προσπάθησε για την αντεπίθεση του αλλά ο αθλητής του σωματείου Άλπατρος ’83 άντεξε στην πίεση και πήρε και το δεύτερο σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Προκόπης Χατζηπροκόπης του σωματείου Παρνασσός Στροβόλου και Ευέλθον Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐18, 21‐16

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Κυριάρχησε η Μαρίσα Φυρίλλα

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδου του σωματείου Lefkosia Badmitnon Club. Η Μαρίσα δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο της και κέρδισε τον αγώνα με 2-0 σετ.   Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Θεοδώρα Χατζησολωμού και η Μαρία – Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21‐12, 21‐9

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Στο ψηλότερο βάθρο για τους Αδάμου και Ταμπούρλα

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Ιωάννη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και οι Χρίστος Γεώργιου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Νικόλα Κοκόση του σωματείου Άλπατρος ‘83. Το δίδυμο Π. Αδάμου και Ι. Ταμπούρλα πήρε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 21-9. Το δεύτερο σετ ήταν για καλά νεύρα αλλά στο τέλος οι Π. Αδάμου και Ι. Ταμπούρλα  άντεξαν στην πίεση και πήραν τον τίτλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Χριστόφορος Αντωνίου μαζί με τον Ευέλθον Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Νικόλας Πίσσης μαζί με τον Προκόπης Χατζηπροκόπης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλυ

 

Τα σετ: 21‐9, 21-9

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών «Χρυσές» με ανατροπή η Αριστοπούλου και Χατζησολωμού

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου μαζί με την Θεοδώρα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και η Άντρεα Γεωργίου μαζί με την Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για το δίδυμο Αριστοπούλου και Χατζησολωμού καθώς κέρδισαν εύκολα το πρώτο σετ με 21-11. Στο δεύτερο όμως σετ τα βρήκαν σκούρα καθώς οι αθλήτριες του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Το τρίτο σετ ήταν πραγματικά αμφίρροπο και στο τέλος αυτές που ευτύχησαν να αναδειχτούν πρωταθλήτριες ήταν οι αθλήτριες του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης καθώς κέρδισαν με 21-14. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη μαζί με την Άνθια Αρχιτεκτονίδου του σωματείου Lefkosia Badminton Club καθώς και η Ανδριανή Κούππη μαζί με την Τερέζα Μιχαήλ του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

Τα σετ: 21-11, 17-21, 21-14

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για Π. Αδάμου και Μ. Φυρίλλα

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Παναγιώτης Αδάμου με την Μαρίσα Φυρίλλα από το σωματείο ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Χρίστος Γεωργίου με την Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδου από το σωματείο Lefkosia Badminnton Club. Οι αθλητές του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους και κέρδισαν τον αγώνα με 2-0. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άνθια Αθηνοδώρου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Νικόλα Κοκόση του σωματείου Άλπατρος ‘83 καθώς και η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης μαζί με τον Νικόλα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

 

Τα σετ: 21‐14, 21‐12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s