ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΟΙ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ Κ13 2017

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στη Κλειστή Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης της Κυπερούντας το Ανοικτό Πρωτάθλημα Κάτω των 13 χρονών του σωματείου ΘΟΙ Κυπερούντας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Δ.Α.Σ. Παλιομετόχου, ΘΟΙ Κυπερούντας και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Αγοριών, Μονό Κοριτσιών, Διπλό Αγοριών, Διπλό Κοριτσιών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Μονού Αγοριών ‐ Πρωτιά για τον Π. Αδάμου

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος ‘ 83 και ο Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Οι αθλητές των δύο σωματείων πάλεψαν πόντο με πόντο μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο Π. Αδάμου κατάφερε με δυσκολία να πάρει το πρώτο σετ με 21-15. Στο δεύτερο σετ ο Ν. Κοκόσης προσπάθησε για την αντεπίθεση του αλλά ο αθλητής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ άντεξε στην πίεση και έχοντας καλύτερη ψυχραιμία πήρε και το δεύτερο σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιωάννης Ταμπούρλας του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και Νικόλας Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

Τα σετ: 21‐18, 23‐21

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών‐ «Απόλυτη» κυρίαρχος Μαρίσα Φυρίλλα

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδου του σωματείου Lefkosia Badmitnon Club. Η Μαρίσα μπήκε από νωρίς δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο της κερδίζοντας τον αγώνα με 2-0 σετ.   Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Θεοδώρα Χατζησολωμού και η Μαρία – Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21‐13, 21‐13

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών ‐ «Χρυσοί» οι Γεωργίου και Κοκόσης

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Ιωάννη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και οι Χρίστος Γεώργιου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Νικόλα Κοκόση του σωματείου Άλπατρος ‘83. Το δίδυμο Κοκόση και Γεωργίου άρχισε ιδανικά τον αγώνα κερδίζοντας το πρώτο σετ 21-17. Στο δεύτερο σετ οι Π. Αδάμου και Ι. Ταμπούρλα προσπάθησαν για να φέρουν τον αγώνα στα ίσα αλλά χωρίς αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκαν με 21-15. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Χριστόφορος Αντωνίου μαζί με τον Ευέλθον Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Νικόλας Πίσσης μαζί με τον Προκόπης Χατζηπροκόπης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλυ

 

Τα σετ: 21‐17, 21-15

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών‐ Πρωταθλήτριες η Αριστοπούλου και Χατζησολωμού

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου μαζί με την Θεοδώρα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και η Άνθια Αθηνοδώρου μαζί με την Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδου του σωματείου Lefkosia Badminton Club.  Οι αθλήτριες του σωματείου Μορφωτικού ήταν πολύ πιο ψύχραιμες στο πρώτο σετ, κερδίζοντας το με 21-18. Στο δεύτερο σετ οι  αθλήτριες του Lefkosia Badminton Club δεν βρήκαν λύσεις στα καλά σέρβις και απαντήσεις των αντιπάλων του και έτσι ηττήθηκαν με 2-0 σετ.Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Θεοφανώ Κουλέντρου μαζί με την Αναστασία Χριστοδουλάκη του σωματείου Lefkosia Badminton Club καθώς και η Ανδριανή Κούππη μαζί με την Τερέζα Μιχαήλ του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

Τα σετ: 21-18, 21-15

 

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Θρίαμβος για Ν. Κοκόση και Ανθ. Αθηνοδώρου

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος ‘83 με την Άνθια Αθηνοδώρου από το σωματείο Lefkosia Badminnton Club και ο Χρίστος Γεωργίου με την Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδου από το σωματείο Lefkosia Badminnton Club. Το δίδυμο Ν. Κοκόση και Ανθ. Αθηνοδώρου κέρδισε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 21-15. Στο δεύτερο σετ οι Γεωργίου και Αρχιτεκτονίδου έκανα την αντεπίθεση τους και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι Ν. Κοκόσης και Αν. Αθηνοδώρου δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους και κέρδισαν τον αγώνα με 2-1.Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης μαζί με τον Παναγιώτη Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Μαρίσα Φυρίλλα μαζί με τον Παναγιώτη Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐15, 16-21, 21-13

 

thoi-kiperountas-17

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s