ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ Κ19 2017

aetoi

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 21 – 22  Οκτωβρίου 2017 στο Γυμνάσιο στο Πλατύ Αγλατζιάς, το Ανοικτό Τουρνουά  Μπάτμιντον του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ κάτω των 19 ετών εις μνήμη του ηρωομάρτυρα Σάββα Χατζηπαντελή.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Άλπατρος ’83 και Ατρόμητος Πάφου,  στις  κατηγορίες Μονό Αγοριών, Μονό Κοριτσιών, Διπλό Αγοριών, Διπλό Κοριτσιών και το Διπλό Μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Ο Ορέστης Πίσσης στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου  και ο Γιώργος Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Ο αθλητής του σωματείου του Παρνασσού Στροβόλου κέρδισε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 21-12. Στο δεύτερο σετ, ο Ορέστης ήταν πιο ψύχραιμος και κέρδισε τον αντίπαλο του με 21-14 κάνοντας το 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Αντώνης Αδάμου και Ιάκωβος Αχεριώτη του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐12, 21-14

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Πρωταθλήτρια η Αν. Ζιντσίδου

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου  και η Εφραίμια Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης. Η Ζιντσίδου κέρδισε εύκολα σχετικά το πρώτο σετ με 21-11. Στο δεύτερο σετ η Χατζησολωμού προσπάθησε να φέρει τον αγώνα στα ίσα αλλά η Ζιντσίδου δεν της άφησε περιθώρια αντίδρασης. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Άντρεα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ:  21‐11, 21-15

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Κυρίαρχοι οι Αν. Αντωνίου και Αντρ. Ιωάννου

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Αντώνης Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με τον Αντρέα Ιωάννου του σωματείου Πρόοδο Καϊμακλίου και οι Άρης Καττιρτζή μαζί με τον Ιάκωβο Αχεριώτη του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Ο αγώνας ήταν για καλά νεύρα καθώς οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Στο πρώτο σετ το δίδυμο Αντωνίου και Ιωάννου μπήκαν πιο δυνατά και επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους με 21-19. Στο δεύτερο σετ οι αθλητές του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ προσπάθησαν να γυρίσουν τον αγώνα χωρίς αποτέλεσμα και έτσι γνώρισαν την ήττα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Στέλιος Ιακώβου του σωματείου Άλπατρος ‘83 μαζί με τον Αντρέα Θεοδότου του σωματείου Lefkosia Badminton Club καθώς και ο Γιώργος Ερωτοκρίτου μαζί με τον Σάββα Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21-19, 21-18

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών Αγώνας για σκληρά νεύρα και πρωτιά για Ζιντσίδου και Αλεξάνδρου.

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ανδριάνα Δημητρίου μαζί με την Εφραίμια Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και η Άντρεα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με την Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και για καλά νεύρα. Το πρώτο σετ ανήκε στο δίδυμο Αλεξάνδρου και Ζιντσίδου με 21-19. Στο δεύτερο όμως σετ τα βρήκαν σκούρα καθώς οι αθλήτριες του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης δεν είχαν πει την τελευταία λέξη. Ωστόσο οι Αλεξάνδρου και Ζιντσίδου ευτύχησαν να αναδειχτούν πρωταθλήτριες με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Κλεοπάτρα Κχατάπ μαζί με την Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και η Εύα Καττιρτζή μαζί με την Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21-19, 21-19

Τελικός Διπλού Μικτού Ακόμα μία σπουδαία νίκη για τα ξαδέρφια Πίσση

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Ορέστης Πίσση με την Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και ο Αντρέας Ιωάννου με την Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδου Καϊμακλίου. Τα ξαδέρφια Πίσση μπήκαν δυνατά στο αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους και  έτσι πήραν το πρώτο σετ με 21-18. Το δεύτερο σετ κινήθηκε στο ίδιο ρυθμό και έτσι οι αθλητές του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου πήραν ακόμα μία μεγάλη νίκη. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άντρεα Αλεξάνδρου μαζί με τον Αντώνη Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και η Ανδριάνα Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης μαζί με τον Σάββα Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐18, 21‐15

Επιδιαιτητής: Στέφανος Χαϊλής

Διαιτητές:

Αντρέας Πέτρου

Άντρη Αχεριώτη

Αιμίλιος Ιωάννου

Παναγιώτης Χατζηπαντελής

Ηλίας Νικολάου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s