ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ HEART RATE MONITOR ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ PISSIS LTD

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 η παράδοση των Heart Rate Monitors από την εταιρεία Pissis Ltd προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάτμιντον (ΚΟΜ).

Τα Heart Rate Monitors είναι ειδικές προσωπικές συσκευές οι οποίες επιτρέπουν την παρακολούθηση του ρυθμού προπόνησης, σε πραγματικό χρόνο, αλλά και την αποθήκευση στατιστικών στοιχείων σε ότι αφορά τους ρυθμούς της καρδίας για κάθε αθλητή ο οποίος το φέρει, βοηθώντας τον Προπονητή να προετοιμάζει κατάλληλα τις προπονήσεις.

Η εταιρεία Pissis Ltd βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό της Ομοσπονδίας και προσφέρει τα μέγιστα στο αθλητισμό και ιδικά το άθλημα του Μπάτμιντον δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτή. Έτσι για ακόμα μία φορά η εταιρία Pissis Ltd έδειξε το φιλανθρωπικό της πρόσωπο και πρόσφερε σε μία σεμνή και ταπεινή τελετή 18 Heart Rate Monitors.

Η  παράδοση των Heart Rate Monitors πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την έναρξη των Ημιτελικών του Διασωματειακού Πρωταθλήματος Κάτω των 19 ετών, στην παρουσία του Νικόλα Πίσση από μέρους της εταιρείας Pissis Ltd, ενώ από πλευράς ΚΟΜ, ήταν παρών ο Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Πολυδώρου, ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Χατζηπαντελής, αρκετά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΜ και αρκετοί Προπονητές και Αθλητές Μπάτμιντον.

Με τα Heart Rate Monitors, οι προπονήσεις της εθνικής παίρνουν άλλη μορφή καθώς ο Ομοσπονδιακός Προπονητής κ. Saber Afif θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί και να αντλεί σημαντικά στατιστικά στοιχεία με την βοήθεια των οποίων θα προετοιμάζει και την ανάλογη προπόνηση για κάθε αθλητή.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s