ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ (COMEBA)

COMEBA

Πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Μπάτμιντον, στην Άγκυρα της Τουρκίας, στις 28 Οκτωβρίου 2017, η Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Μπάτμιντον, COMEBA.

Στην Συνέλευση εκπροσωπήθηκαν οι δεκατέσσερις (14) από τις δεκαεννέα (19) Ομοσπονδίες Μέλη της COMEBA και συγκεκριμένα η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Κροατία, η Αλβανία, η Κύπρος, η Μάλτα, το Ισραήλ, η Συρία, η Αλγερία, η Τυνησία και ο Λίβανος.

Κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών για εκλογή των Μελών του επταμελούς Συμβουλίου των Αντιπροσώπων  της COMEBA, για την περίοδο 2017 -2020, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον (ΚΟΜ) κ. Ευθύμιος Πολυδώρου, εκλέγηκε  Μέλος του Συμβουλίου.

Πρόκειται για  μία σημαντική επιτυχία τόσο για την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάτμιντον, αλλά και για τον Κυπριακό Αθλητισμό γενικότερα καθώς επιβεβαιώνεται η αποδοχή της ΚΟΜ ως αξιόπιστου εταίρου στο άθλημα του Μπάτμιντον σε διεθνές επίπεδο.

Στην COMEBA συμμετέχουν χώρες από τρείς ηπείρους εκ των οποίων, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία και Τουρκία,  είναι μεγαθήρια με παγκόσμια επιρροή και επιδόσεις στο άθλημα του Μπάτμιντον και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ΚΟΜ και την  Κύπρο γενικότερα η συμμετοχή της στα κέντρα διαμόρφωσης – λήψεως αποφάσεων και τις δράσεις της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας.

Logo-Comeba-1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s