ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ11 2017

ethniko11

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12η  Νοεμβρίου 2017 στο Γυμνάσιο στο Πλατύ Αγλαντζιάς το Εθνικό Πρωτάθλημα Κάτω των 11 χρονών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν σχεδόν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Έμπα, Δ.Α.Σ. Παλιομετόχου, Ευ Ζην Λατσιών και Άλπατρος ’83. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ήταν το μονό αγοριών, το μονό κοριτσιών, το διπλό αγοριών, το διπλό κοριτσιών και το διπλό μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Εύκολη Επικράτηση και πρωτιά για τον Παναγιώτη Αδάμου

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ  και ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος του σωματείου Αρίων. Νικητής ήταν ο Αδάμου με 2‐0 σετ. Ο αθλητής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μπήκε δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο του. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Φρίξος Χατζηπροκόπης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και ο Γαβριήλ Σιόκουρος του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21‐4, 21‐4

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Κυριάρχησε η Άντρεα Γεωργίου

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Άντρεα Γεωργίου και η Αγγελική Αβραάμ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Το πρώτο σετ ανήκε στην Γεωργίου, ωστόσο στο δεύτερο σετ η Αβραάμ της έβαλε δύσκολα και έδειξε γιατί βρισκόταν στον τελικό. Η Γεωργίου εν τέλει πήρε και το δεύτερο σετ και συνάμα τον τίτλο.   Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ελένη Χαραλάμπους και η Σοφία Ιωάννου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21‐3, 21‐9

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Στο ψηλότερο βάθρο οι Αδάμου και Παπαδούρης

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Παναγιώτης Αδάμου μαζί με τον Χρίστο Παπαδούρη του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και οι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος μαζί με τον Γαβριήλ Σιόκουρο του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Οι αθλητές μπήκαν δυνατά στον αγώνα και σε συνδυασμό με τα αρκετά λάθη των αντιπάλων τους, πήραν τον τίτλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Σωτήρης Κωνσταντίνου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Φρίξος Χατζηπροκόπη του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και ο Νικήτας Μιχαηλίδης μαζί με τον Αλέξανδρος Τσελεπής του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης.

Τα σετ: 21‐13, 21-13

 

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών «Χρυσές» οι Αβραάμ και Γεωργίου

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ελένη Χαραλάμπους μαζί με την Σοφία Ιωάννου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Αγγελική Αβραάμ με την Άντρεα Γεωργίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.  Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για το δίδυμο Αβραάμ και Γεωργίου καθώς κέρδισαν σχετικά εύκολα το πρώτο σετ με 21-10. Το δεύτερο όμως σετ τα βρήκαν σκούρα καθώς οι αθλήτριες του σωματείου Αρίων δεν είχαν πει την τελευταία λέξη. Ωστόσο οι αθλήτριες του σωματείου ΑΕΤΟΙ, κατάφεραν και πήραν και το δεύτερο σετ με 21-13. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ειρήνη Λάμπρου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου μαζί με την Ιωάννα Πιερή του σωματείου Άλπατρος ‘83 καθώς και η Παντέλια Σιόκουρου μαζί με την Έλλη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21-10, 21-12

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για τους Αδάμου και Γεωργίου

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Παναγιώτης Αδάμου με την Άντρεα Γεωργίου από το σωματείο ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος με την Σοφία Ιωάννου από το σωματείο Αρίων Λευκωσίας. Οι αθλητές του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ άρχισαν ιδανικά τον αγώνα και κέρδισαν το πρώτο σετ 21-5. Στο δεύτερο σετ οι αθλητές του σωματείου Αρίων προσπάθησαν να φέρουν τον αγώνα στα ίσα, ωστόσο λίγο τα αρκετά λάθη και λίγο οι καλές αντεπιθέσεις των αθλητών του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, ηττήθηκαν με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αγγελική Αβραάμ και Χρίστος Παπαδούρης μαζί με τον Σωτήρη Κωνσταντίνου καθώς και  Στυλιάνα Χατζηαναστασίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐15, , 21‐15

Επιδιαιτητής: Στέφανος Χαϊλής

Διαιτητές:

Μιχάλης Μιχαήλ

Παναγιώτης Χατζηπαντελής

Ανδρέας Πέτρου

Γιώργος Χατζηγεωργίου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s