ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ CYPRUS U17 & YOUTH INTERNATIONAL

aris-chara

Με εντυπωσιακά και δυνατά παιχνίδια συνεχίστηκε και σήμερα Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, το «Cyprus U17 & Youth International 2017» στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Όσο προχωρούσαν τα παιχνίδια,  οι πόντοι έγιναν πιο εντυπωσιακοί και πιο ανταγωνιστικοί καθώς οι αθλητές έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους και μία θέση στο βάθρο. Άξιο αναφοράς είναι και η πολύτιμη βοήθεια που δίνουν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάτμιντον οι εθελοντές αλλά και οι διαιτητές, Κύπριοι και ξένοι.

Αύριο Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες  όλων των κατηγοριών για ηλικίες κάτω των 11, κάτω των 13 και κάτω των 15, ενώ για την ηλικιακή κατηγορία κάτω των 17 ετών θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και τελικοί. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλοι οι φίλοι του αθλήματος είναι ευπρόσδεκτοι. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν η ώρα 08:45. Το τουρνουά θα κλείσει με την τελετή βράβευσης.

Οι τελικοί θα έχουν πλούσιο Κυπριακό άρωμα καθώς αρκετοί αθλητές μας κατάφεραν και προκρίθηκαν στην τελική φάση και δηλώνουν έτοιμοι να τα δώσουν όλα για το χρυσό μετάλλιο.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s