ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ 2017

awards
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΜ σας προσκαλούν στις βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών/αθλητριών του 2017.
Οι Βραβεύσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα “Ευ Αγωνίζεσθε” στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Στην τελετή θα δοθούν βραβεία στους καλύτερους αθλητές/τριες του 2017, πρωταθλητές και δευτεραθλητές των διασωματειακών πρωταθλημάτων, διπλώματα σε επιτυχόντες των σεμιναρίων BWF Coach Level 2, όπως και των σεμιναρίων Umpire Level 1 και 2.

 

***Σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου με ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου 2017, “Το ποσό των βραβεύσεων που θα κατανεμόταν στις κατηγορίες κάτω των 11 και κάτω των 13 ετών, θα κατανεμηθεί στις πιο πάνω κατηγορίες (κάτω των 15, κάτω των 17, κάτω των 19 και Ανδρών/Γυναικών). Οι βραβευθέντες στις κατηγορίες Κάτω των 11 και κάτω των 13 ετών, θα βραβευθούν σε είδος. “
Πριν τις βραβεύσεις θα προηγηθεί ενημέρωση από τον σύμβουλο της Ομοσπονδίας, κύριο Martjin Van Douremalen και ομοσπονδιακό προπονητή Saber AFiF για την αγωνιστική περίοδο του 2018.
Μετά τις βραβεύσεις θα ακολουθηθεί  δεξίωση.

 

Παρακαλώ εάν θα παραστείτε στην τελετή βράβευσης, όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s