ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Κ19 2018

tournoua-parnassou-u19-2018

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20-21 Ιανουαρίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου το Ανοικτό Τουρνουά του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου για ηλικίες κάτω των 19 ετών.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Ατρόμητος, Παρνασσός Στροβόλου και  Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Μονού Ανδρών Στο ψηλότερο βάθρο ο Αχεριώτη

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Ιάκωβος Αχεριώτης  και ο Αντώνης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Ο Αδάμου μπήκε δυνατά στον αγώνα από την αρχή και κατάκτησε το πρώτο σετ με 19-21. Ο Ι. Αχεριώτης προσπάθησε να προβάλει αντίσταση και έφερε το παιχνίδι στα ίσα κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 22-20. Ο Ιάκωβος ήταν πιο ψύχραιμος και στο τρίτο σετ και έτσι πήρε την νίκη και τον τίτλο.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και Άρης Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 19‐21, 22-20, 21‐14

 

Τελικός Μονού Γυναικών Χρυσό μετάλλιο για την Αναστασία Ζιντσίδου

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Στέφανη Φράγκου του σωματείου Άλπατρος ‘83 και η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Οι δύο αθλήτριες έδωσαν μία πραγματική μάχη και πάλεψαν κάθε πόντο, χαρίζοντας ωραίο θέαμα στους παρευρισκόμενους.  Η Ζιντσίδου ήταν πιο ψύχραιμη κερδίζοντας κρίσιμους πόντους και στο τέλος κατέκτησε τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και η Ανδριάνα Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης.

Τα σετ: 21‐14, 21‐17

 

 

Τελικός Διπλού Ανδρών Πρωτιά για τους Ιακώβου και Χατζηκωστή

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Στέλιος Ιακώβου και Σταύρος Χατζηκωστής του σωματείου Άλπατρος και οι Αντώνης Αδάμου μαζί με τον Χρίστο Χαϊλή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Οι 4 αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο οι αθλητές του σωματείου Άλπατρος ήταν πιο ψύχραιμοι και περιόρισαν τα λάθη, κατακτώντας το πρώτο σετ με 26-24. Στο δεύτερο σετ όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς οι αθλητές του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά οι αντίπαλοι τους είχαν τις λύσεις και κατάκτησαν και το δεύτερο σετ με 21-16. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιάκωβος Αχεριώτη και Άρης Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Γιώργο Ερωτοκρίτου καθώς και Σάββα Χατζηπαντελή εξίσου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ:  26-24, 21-16

 

 

Τελικός Διπλού Γυναικών Επικράτηση και πρωτιά για τις Ι. Πίσση και Α. Ζιντσίδου

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου μαζί με την Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου καθώς και η Ανδριάνα Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης μαζί με την Άντρεα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Το δίδυμο Ζιντσίδου και Πίσση μπήκαν δυνατά στον αγώνα και χωρίς να αφήσουν περιθώρια στους αντιπάλους του κέρδισαν τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Παναγιώτα Χατζηαντώνη μαζί με την Εφραιμία Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης καθώς και η Ρεβέκκα Ευαγγέλου μαζί με την Στέφανη Φράγκου του σωματείου Άλπατρος.

Τα σετ: 21-11, 21-12

 

Τελικός Διπλού Μικτού Πρωταθλητές οι Χατζηπαντελής και Δημητρίου

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου με την Άντρεα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Σάββας Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ με την Ανδριάνα Δημητρίου από το σωματείο Μορφωτικός Έγκωμης.  Ο αγώνας είχε αρκετό θέαμα και εκπληκτικούς πόντους.  Ωστόσο το δίδυμο Χατζηπαντελή και Δημητρίου κατάκτησαν τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ρεβέκκα Ευαγγέλου μαζί με τον Στέλιο Ιακώβου του σωματείου Άλπατρος καθώς και η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου με τον Άρη Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐19, 21‐13

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s