ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 οι βραβεύσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον για τους καλύτερους αθλητές/ αθλήτριες της αγωνιστικής χρονιάς 2017.

Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Μέγαρο και την εκδήλωση αγκάλιασαν πλήθος επισήμων από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, προέδροι σωματείων της ΚΟΜ, προπονητές και φυσικά αθλητές και αθλήτριες.

Το παρών τους έδωσαν και οι χορηγοί της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον οι οποίοι έδωσαν με την σειρά τους, τον δικό τους χαιρετισμό και στη συνέχεια απένεμαν βραβεία.

Στην αρχή πραγματοποιήθηκε η επίσημη παραλαβή των πρωταθλήτριων και δευτεραθλήτριων ομάδων των διασωματειακών πρωταθλημάτων καθώς και η κυπελούχος ομάδα του “Κυπέλλου Ανεξαρτησίας”.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της χρονιάς για τις επιτυχίες τους στα ατομικά πρωταθλήματα ενώ στη συνέχεια οι καλύτεροι αθλητές/τριές της χρονιάς παρέλαβαν τα τιμητικά διπλώματα και τα χρηματικά έπαθλα.

Ακολούθως η εταιρία NECSPORTS LTD, επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας Li-Ning στην Κύπρο, παράδωσε συμβόλαιο συνεργασίας  Li-Ning στον διεθνή αθλητή Ηλία Νικολάου.

Τέλος παραδώθηκαν τα διπλώματα στους επιτυχόντες υποψηφίους των σεμιναρίων “Coach Level 2” και “Umpire Level 1 & 2” όπως και τα διπλώματα του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ TASEM(Training Athletes for Sports Events Management).  Η εκδήλωση έκλεισε με μία μικρή δεξίωση.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCyprusBadmintonFederation%2Fvideos%2F2067147333567867%2F&show_text=0&width=267

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s