ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ “BWF COACH LEVEL 1”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο σκέλος τους σεμιναρίου προπονητών “BWF Coach Level 1”. Υπεύθυνοι του σεμιναρίου ήταν ο σύμβουλος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον Martjin Van Douremalen και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ΚΟΜ, Εύανδρος Βότσης.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 11 υποψήφιοι προπονητές, οι οποίοι για τέσσερις μέρες μοιράστηκαν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες και φυσικά απέκτησαν περισσότερες πληροφορίες και τεχνικές σχετικά με την προπονητική τους καριέρα.

Οι υποψήφιοι προπονητές υποβλήθηκαν σε αρκετές πρακτικές ασκήσεις, καθώς έπρεπε να φέρουν εις πέρας προπονήσεις, τις οποίες οι ίδιοι σχεδιάζαν, αλλά και θεωρική άσκηση.

Στο τέλος του σεμιναρίου, ο κύριος Martjin είχε προσωπική συζήτηση με τον κάθε υποψήφιο, συζητώντας τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία του κάθε ενός. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρουν εις πέρας πρακτική άσκηση σε 14 μέρες, η οποία θα είναι και η τελευταία δραστηριότητα του προγράμματος.

Μετά το τέλος των 14 ημερών θα ανακοινωθούν και οι επιτυχώντες του σεμιναρίου. Να θυμίσω ότι στο πρώτο σκέλος επιτυχόντες ήταν ο Saber Afif και ο Αντώνης Λαζάρου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s