ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΑΣ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ Κ15 2018

ΔΑΣ Κ

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3-4 Φεβρουαρίου 2018 στο Περιφερειακό Γυμνάσιο Ακακίου το Ανοικτό Πρωτάθλημα Κάτω των 15 χρονών του σωματείου ΔΑΣ Παλιομετόχου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Ατρόμητος, Προμηθέας, Δ.Α.Σ. Παλιομετόχου, Ευ Ζην Λατσιών και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Αγοριών, Μονό Κοριτσιών, Διπλό Αγοριών, Διπλό Κοριτσιών και το Διπλό Μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Επικράτηση και πρωτιά για τον Κ. Συμεωνίδη

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης και ο Αλέξανδρος Γεωργίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης. Ο Κ. Συμεωνίδης μπήκε δυνατά στον αγώνα από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλο του κερδίζοντας τον αγώνα με  2-0 σετ.Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αντρέας Μεστάνας του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και Μιχάλης Φυρίλλας του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐12, 21‐17

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Κυριάρχησε η Χαρά Μιχαήλ

 

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρίσα Φυρίλλα  και η Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Η Χαρά μπήκε δυνατά στον αγώνα από την αρχή και κέρδισε το πρώτο σετ με 21-14. Στο δεύτερο σετ η Μ. Φυρίλλα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά οι καλές αποκρούσεις της Μιχαήλ με τα αρκετά λάθη και το μη καθαρό μυαλό δεν της άφησαν αρκετά περιθώρια για την ανατροπή. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Γιώτα Νικολάου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21‐14, 21‐17

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Στο ψηλότερο βάθρο για τα αδέρφια Γιαννακού

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Παναγιώτης Τσεμπέκης και Μιχάλης Φυρίλλας του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και οι Ιωάννης με Κλεάνθη Γιαννακού του σωματείου Προόδου Καϊμακλίου. Τα αδέρφια Γιαννακού έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγώνα. Οι Τσεμπέκης και Φυρίλλας προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο σετ αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι ηττήθηκαν με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Χρίστος Κουππής μαζί με τον Χάρη Μιχαήλ του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και ο Αλέξανδρος Γεωργίου μαζί με τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

 

Τα σετ: 21‐16, 21-13

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών «Χρυσές» η Χ. Μιχαήλ και Μ. Φυρίλλα

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Αντωνίου μαζί με την Ιωάννα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Χαρά Μιχαήλ μαζί με την Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για το δίδυμο Αντωνίου και Αλεξάνδρου καθώς βρέθηκαν να προηγούνται με 16-6. Ωστόσο οι αθλήτριες των ΑΕΤΩΝ, δεν έχασαν την ψυχραιμίας τους και κατάφεραν να κερδίσουν τον σετ με 17-21. Στο δεύτερο σετ, και με την ψυχολογία υπέρ τους, οι Φυρίλλα και Μιχαήλ επιβλήθηκαν με 15-21. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου μαζί με την Θεοδώρα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης καθώς και η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη μαζί με την Έλενα Στυλιανού του σωματείου Lefkosia Badminton Club.

 

Τα σετ: 21-17, 21-15

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για Μιχαήλ και Φυρίλλα

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Μιχάλης Φυρίλλας με την Χαρά Μιχαήλ από το σωματείο ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης με την Μαρία Ελένη Αριστοπούλου από το σωματείο Μορφωτικό Έγκωμης.  Οι αθλητές του σωματείου Μορφωτικού κέρδισαν το πρώτο σετ με 21-18. Ωστόσο στο δεύτερο σετ «μίλησε» το πιο καθαρό μυαλό και τα πιο λίγα λάθη και αυτοί ήταν οι αθλητές του σωματείου ΑΕΤΟΙ. Το τρίτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο τέλος βρήκε νικητές τους Χ. Μιχαήλ και Μ. Φυρίλλα. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Νόννα Ανδρέου του σωματείου Ατρόμητου μαζί με τον Ιωάννη Γιαννακού του σωματείου Προόδου καθώς και η Έλενα Στυλιανού του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Κλεάνθη Γιαννακού του σωματείου Προόδου Καϊμακλίου.

 

Τα σετ: 18-21, 28-26, 21-15

 

Επιδιαιτητής: Μιχάλης Μιχαήλ

Διαιτητές: Άντρη Αχεριώτη

Γιώργος Χατζηγεωργίου

Σάββας Χριστοφίδης

Μάριος Ψηλογένης

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s