ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ… ΟΛΟ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

ariwn-aetoi

Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε αρκετές δράσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Η αρχή θα πραγματοποιηθεί απόψε Τρίτη 20 Φεβρουαρίου καθώς θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις του τουρνουά ανάπτυξης κάτω των 11 και των μαθητικών αγώνων.

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο σκέλος της τρίτης αγωνιστικής του Διασωματειακού πρωταθλήματος Κ19.  Συγκεκριμένα θα έχουμε τις εξής αναμετρήσεις ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ Vs Lefkosia Badminton Club και Άλπατρος Vs Αρίων. Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολυπροπονητήριο και οι αγώνες ξεκινούν η ώρα 18:15.

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου θα έχουμε τους Παγκύπριους Μαθητικούς αγώνες Αντιπτέρισης. Παιδιά από γυμνάσια και λύκεια σε όλη την Κύπρο θα έρθουν στην Λευκωσία να διαγωνιστούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παρνασσού Στροβόλου για μία θέση στο βάθρο. Οι αγώνες ξεκινούν η ώρα 9:00.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου θα έχουμε το δεύτερο για το έτος 2018, τουρνουά ανάπτυξης, αλλά αυτή τη φορά θα απευθύνεται στους μελλοντικούς αστέρες του Κυπριακού Μπάτμιντον. Παιδιά κάτω των 11 ετών θα δείξουν τις δεξιότητες τους, σε ένα τουρνουά το οποίο έχει ως σκοπό να αγωνιστούν όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται μεταξύ τους. Οι αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στη τεχνική σχολή Αρχαγγέλου και οι αγώνες ξεκινούν η ώρα 8:30.

Η είσοδος για όλα τα τουρνουά αλλά και για τις κληρώσεις είναι ελεύθερη και οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να μας επισκεφτούν.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s