ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ 2018

mathitikoi-2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23 Φεβρουαρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παρνασσού Στροβόλου οι μαθητικοί αγώνες στο άθλημα του Μπάτμιντον. Παιδιά από όλη την Κύπρο ήρθαν στην Λευκωσία για να αναμετρηθούν για μία θέση στο βάθρο και στα μετάλλια.

Η ιδιαιτερότητα των αγώνων ήταν ότι το σκορ στις αναμετρήσεις ήταν μέχρι τα 11, εκτός από τους ημιτελικούς και τελικούς. Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν οι αθλητές ήταν στο απλό αγοριών γυμνασίου, απλό Κοριτσιών γυμνασίου, απλό αγοριών Λυκείου και απλό Κοριτσιών Λυκείου.

Απλό Αγοριών Γυμνασίου – «Πέταξε» στην πρώτη θέση ο Ά. Καττιρτζή

Στην κατηγορία απλό Αγοριών Γυμνασίου προκρίθηκαν ο Άρης Καττιρτζή  και ο Ιάκωβος Αχεριώτης  του Γυμνασίου Έγκωμης Κυριάκου Νεοκλέους. Ο Αχεριώτης αν και τραυματίας έκανε ότι μπορούσε αλλά λίγο τα αρκετά λάθη, λίγο ο πόνος που ένιωθε και λίγο η πολύ καλή παρουσία του Καττιρτζή, έστεψαν τον Άρη πρωταθλητή με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση πήραν ο Λεόντιος Ταβέλης  του Γυμνασίου Έγκωμης Κυριάκου Νεοκλέους και ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του English School.

Τα σετ: (21-14, 21-16)

 

Απλό Κοριτσιών Γυμνασίου – Πρωταθλήτρια η Εύα Καττιρτζή

Στην κατηγορία απλό Κοριτσιών Γυμνασίου προκρίθηκαν η Εύα Καττιρτζή και η Χαρά Μιχαήλ του γυμνασίου Έγκωμης Κυριάκου Νεοκλέους. Η Εύα κατάφερε και εκμεταλλεύτηκε τα αρκετά λάθη της αντιπάλου της και πήρε το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ η Καττιρτζή, έχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος της, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης και κέρδισε τον αγώνα και τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση πήραν η Παναγιώτα Χατζηαντώνη  του Ιδιωτικού Γυμνάσιου-Λύκειου Ολύμπιον και η Νόννα Ανδρέου του Γυμνάσιου Αποστόλου Ανδρέα Έμπας.

Τα σετ: (21-16, 21-13)

 

Απλό Αγοριών Λυκείου – Πρωτιά για τον Ερωτοκρίτου

Στην κατηγορία απλό Αγοριών Λυκείου προκρίθηκαν ο Γιώργος Ερωτοκρίτου του Λυκείου Κύκκου Β και ο Σάββας Χατζηπαντελής του G.C. School. Ο Ερωτοκρίτου μπήκε δυνατά στον αγώνα από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο του κερδίζοντας τον με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση πήραν ο Χρίστος Μιχαήλ του Ιδιωτικού Σχολείου Ολύμπιον και ο Στέλιος Ιακώβου του Λυκείου Αγίου Γεωργίου.

Τα σετ: (21-14, 21-13)

Απλό Κοριτσιών Λυκείου – «Χρυσή» η Αναστασία Ζιντσίδου

Στην κατηγορία απλό Κοριτσιών Λυκείου προκρίθηκαν η Αναστασία Ζιντσίδου  και η Ανδριάνα Δημητρίου  του Λυκείου Κύκκου Β. Οι δύο αθλήτριες έδωσαν μία πραγματική μάχη και πάλεψαν τον κάθε πόντο. Το πρώτο σετ το κατάκτησε η Ζιντσίδου με 25-23. Στο δεύτερο σετ η Δημητρίου έκανε την αντεπίθεση της φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα. Στο τρίτο και τελευταίο σετ, οι δύο αντίπαλοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Ωστόσο αυτή που χαμογέλασε στο τέλος ήταν η Αναστασία κερδίζοντας με 21-17. Την Τρίτη θέση πήραν η Ιωάννα Πίσση  του G.C. School  και η Στέφανη Φράγκου του Λύκειου Εθνομάρτυρα Κυπριανού.

Τα σετ: (25-23, 11-21, 21-17)

 

Επιδιαιτητής: Μιχάλης Μιχαήλ

Διαιτητές:

Γιώργος Χατζηγεωργίου

Άντρη Αχεριώτη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s