ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Ο Η. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

elias

Οι κόποι του αθλητή της Εθνικής μας, Ηλία Νικολάου, φαίνεται ότι αρχίζουν και φέρνουν καρπούς.

Ο Ηλίας Νικολάου εδώ και λίγο καιρό είναι παροπλισμένος λόγω του τραυματισμού που είχε στο πόδι του, πράγμα που του στέρησε αρκετές συμμετοχές σε τουρνουά, όπως της Ολλανδίας και της Σλοβακίας.

Ωστόσο η σκληρή προπόνηση, η συνεχής βελτίωση του αθλητή μας φαίνεται να δούλεψαν καταλυτικά καθώς ανέβηκε βαθμολογία στην Ευρωπαϊκή κατάταξη και έτσι ο Ηλίας κατάφερε να προκριθεί για ακόμα μία χρονιά στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα «European Championships 2018».

Στο εν λόγω τουρνουά συμμετέχουν η ελίτ της Ευρώπης και για να έχει δικαίωμα συμμετοχής κάποιος πρέπει να του έρθει επίσημη πρόσκληση από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, βάση της κατάταξης του και της κάθε χώρας. Πράγμα που έγινε.

Ο Ηλίας πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο και θα αγωνιστεί στην κατηγορία Απλό Ανδρών. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο αθλητής προκρίθηκε από την πρώτη κιόλας φάση, δείχνοντας έτσι και το μεγάλο άλμα βαθμολογικά που έκανε.

Η κάμερα της ΚΟΜ επικοινώνησε με τον αθλητή και ο Ηλίας, χαρούμενος αλλά πάνω απ’ όλα προσγειωμένος ανάφερε τα εξής.

«Νιώθω χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι η μεγαλύτερη μου εμπειρία καθώς λαμβάνουν μέρος αθλητές παγκόσμιας κλάσης και έτσι με την συμμετοχή μου, μου δίνεται η ευκαιρία να τους δω από κοντά αλλά και να αγωνιστώ μαζί τους. Επίσης πιστεύω πως θα ήταν ότι καλύτερο για εμένα να κάνω το λεγόμενο «comeback» μετά τον τραυματισμό μου. Ευελπιστώ πως σε 2 μήνες θα είμαι έτοιμος να λάβω μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να εκπροσωπήσω όχι μόνο εμένα αλλά και ολόκληρη την Κύπρο μας».

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s