ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Α/Γ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ 2018

cbf-cIRCUIT

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3-4  Mαρτίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου το Ανοικτό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Άλπατρος ’83 και Ατρόμητος Γεροσκήπου στις  κατηγορίες Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Μονού Ανδρών Πρωταθλητής ο Α. Φράγκου

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Αντρέας Φράγκου του σωματείου Άλπατρος ‘83  και ο Θωμάς Αναστασιάδης του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης. Ο αθλητής του σωματείου Άλπατρος ‘83  μπήκε δυνατά στον αγώνα από την αρχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του. Ο Αναστασιάδης προσπάθησε να προβάλει αντίσταση στο δεύτερο σετ αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι ο Φράγκου  κατάκτησε τον τίτλο με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Χρίστος Χαϊλής και Γιώργος Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐10, 21‐11

 

Τελικός Μονού Γυναικών Πολύ δύσκολη «πρωτιά» για την Έλενα Χριστοδούλου

 

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Έλενα Χριστοδούλου και η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Οι δύο αθλήτριες έδωσαν ένα ωραίο αγώνα και πάλεψαν κάθε πόντο, χαρίζοντας ωραίο θέαμα στους παρευρισκόμενους.  Η Ε. Χριστοδούλου πήρε πάρα πολύ δύσκολα το πρώτο σετ με 25-23. Στο δεύτερο σετ η Ζιντσίδου δεν το έβαλε κάτω και διεκδίκησε τον αγώνα μέχρι το τέλος, ωστόσο ηττήθηκε με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και Ανδριάνα Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 25‐23, 22‐20

 

 

Τελικός Διπλού Ανδρών Στο ψηλότερο βάθρο για τους Παναγιώτου και Φράγκου

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Ανδρέας Ιωάννου μαζί με τον Χρίστο Τεμερέα του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου και οι Αντρέας Φράγκου του σωματείου ‘Αλπατρος ’83 με τον Νικόλας Παναγιώτου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.  Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος ωστόσο οι Ν. Παναγιώτου και Α. Φράγκου επικράτησαν στα δύο σετ, κατακτώντας τον τίτλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Anton Ivanov μαζί με τον Ovidijus Zukauskas του σωματείου Ατρόμητου καθώς και ο Εύανδρος Βότσης και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21-18, 21-10

 

 

Τελικός Διπλού Γυναικών «Χρυσές» οι Ε. Χριστοδούλου και Α. Ζιντσίδου

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Έλενα Χριστοδούλου μαζί με την Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου καθώς και η Ανδριάνα Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης μαζί με την Άντρια Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Οι αθλήτριες του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου μπήκαν από την αρχή δυνατά στον αγώνα, ωστόσο δυσκολεύτηκαν στο τέλος του πρώτου σετ. Στο δεύτερο σετ οι αθλήτριες της Προόδου έχοντας  και την ψυχολογία μαζί τους, επιβλήθηκαν με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άντρια Παπαπολυβίου μαζί με την Ελένη Πέτρου του σωματείου Άλπατρος ‘83 καθώς και η Στέφανη Φράγκου μαζί με την Άντρια Χρυσοστόμου, εξίσου του σωματείου Άλπατρος ΄83.

Τα σετ: 21-19, 21-12

 

Τελικός Διπλού Μικτού Ανατροπή και πρωταθλητές τα ξαδέρφια Πίσση

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Ορέστης Πίσση με την Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και ο Χρίστος Τεμερέας με την Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου.  Το δίδυμο Χρ. Τεμερέα και Α. Ζιντσίδου κατάφεραν και άντεξαν την πίεση και κατέκτησαν το πρώτο σετ με 13-21. Στη συνέχεια τα ξαδέρφια Πίσση πήραν τα «πάνω» τους και με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν τα πάντα τούμπα και πήραν τον αγώνα και το τρόπαιο με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Έλενα Χριστοδούλου και Ανδρέας Ιωάννου του σωματείου Προόδου Καϊμακλίου καθώς και η Εφραίμια Χατζησολωμού με τον Θωμά Αναστασιάδη του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης

Τα σετ: 13-21, 21‐18, 21‐12

Επιδιαιτητής Αγώνων: Μαρίνα Δημοσθένους

Διαιτητές: Παναγιώτης Χατζηπαντελής

Αντρέας Πέτρου

Άντρη Αχεριώτη

Shilpaben N Bhatt

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s