ΚΡΙΝΕΤΑΙ O ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ Κ19

19657462_1967315340217734_3835209028212534485_n

Επτά αναμετρήσεις, δύο σωματεία αλλά νικητής θα είναι μόνο ένας. Την Πέμπτη 8 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Διασωματειακού πρωταθλήματος Κ19 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και Παρνασσός Στροβόλου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για μία θέση στο πάνθεον της ιστορίας.  Το παιχνίδι αναμένεται με αρκετή ανυπομονησία καθώς πρόκειται για δύο πολύ μεγάλα σωματεία, έχοντας στις τάξεις τους ταλαντούχους αθλητές.

Τα δύο μονομάχοι έδειξαν ότι έχουν την πιο σταθερή απόδοση και δηλώνουν έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι. Η ΚΟΜ επικοινώνησε με τους δύο αρχηγούς των δύο ομάδων και οι οποίοι δήλωσαν πρώτα ότι είναι χαρούμενοι που έφτασαν μέχρι τον τελικό και φυσικά προσγειωμένοι και σοβαροί θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:15. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

 

Πάμε να θυμιθούμε λίγο την πορεία των δύο ομάδων και πως έφτασαν μέχρι το τελικό:

Το σωματείο ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ κληρώθηκε ως πρώτο στον Α όμιλο και έπρεπε να αντιμετωπίσει τα σωματεία Άλπατρος, Αρίων Λευκωσίας και Lefkosia Badminton Club. Τα Αετόπουλα έδειξαν τρομερή σταθερότητα και πέρασαν πρώτοι στον όμιλο τους, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας μάλιστα εξαιρετικά στατιστικά. Στον ημιτελικό είχαν να αντιμετωπίσουν το «εμπόδιο» που λεγόταν Μορφωτικός Έγκωμης. Το σωματειό της Αγλατζιάς κατάφερε και επιβλήθηκε το αντιπάλου του με 4-2.

Από την άλλη το σωματείο Παρνασσός Στροβόλου κληρώθηκε στο Β’ όμιλο και έπρεπε να αντιμετωπίσει τα σωματεία, Μορφωτικό Έγκωμης και Πρόοδο Καϊμακλίου. Το σωματείο του Στροβόλου κατάφερε και πήρε πολύτιμες νίκες στα δύο παιχνίδια και προκρίθηκε πρώτο στον όμιλο του. Στον ημιτελικό ωστόσο τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα, καθώς είχε να αντιμετωπίσει το σωματείο Άλπατρος ’83. Οι αθλητές του Παρνασσού δείχνοντας τρομερή συγκέντρωση κατάφεραν και πήραν το πράσινο φύλο αγώνος και συνάμα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, με 4-2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s