ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΚΟΜ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΜ, τα παράβολα συμμετοχής των Διεθνών Αθλητών  στα Διεθνή Τουρνουά της Ομοσπονδίας από τούδε και στο εξής θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

α.    Οι Διεθνείς Αθλητές που επιλέγονται από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή να αγωνιστούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες, δεν θα πληρώνουν τα παράβολα στις κατηγορίες που έχουν επιλεγεί. Για τις κατηγορίες που δεν έχουν επιλεγεί, αν επιθυμούν να αγωνιστούν,  θα καταβάλουν το παράβολο μειωμένο κατά 25%.

β. Οι Διεθνείς Αθλητές που δεν επιλέγονται από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή να αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής αλλά και όλοι οι άλλοι αθλητές που δεν συμμετέχουν στην Εθνική, σε συγκεκριμένες κατηγορίες, θα έχουν 25% έκπτωση στα παράβολα συμμετοχής τους σε περίπτωση που επιθυμούν να αγωνιστούν στις κατηγορίες αυτές.

γ. Στις περιπτώσεις που συμμετέχουν αδέλφια στα Διεθνή Τουρνουά της Ομοσπονδίας τότε το 2ο  ή και το 3ο παιδί θα δικαιούται   50% έκπτωση στα παράβολα συμμετοχής. Για την συγκεκριμένη κατηγορία αυτό θα ισχύει αρχής γενομένης από το Διεθνές Τουρνουά Κ17 του Δεκεμβρίου 2017. Ως εκ τούτου όσα παιδιά έχουν πληρώσει κανονικά για την συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο Διεθνές Τουρνουά, θα τους επιστραφεί η διαφορά.

Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιανδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s