ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΟ “CYPRUS JUNIOR 2018”

fdsf

Πραγματοποιήθηκε την, Παρασκευή 13 Απριλίου, η έναρξη του Διεθνούς Τουρνουά Κάτω των 19 ετών 2018 (Cyprus Junior International 2018)στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στο χώρο έχουν τοποθετηθεί πέντε γήπεδα στα οποία διεξάγονταν συνεχώς αγώνες με την διαδικασία νοκ άουτ. Αυτό έδωσε στους παρευρισκόμενους την δυνατότητα να παρακολουθούν συναρπαστικούς αγώνες ταυτόχρονα.

Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος αθλητών, προπονητών καθώς και αρκετοί φίλοι του αθλήματος από όλη την Κύπρο. Οι αγώνες ήταν εντυπωσιακοί και περιείχαν εκπληκτικούς πόντους όπως και συγκλονιστικές ανατροπές, καθώς το θέαμα ήταν αντάξιο της ποιότητας των αθλητών που συμμετέχουν. Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Την Πέμπτη, 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις τόσο των προπονητών όσο και των διαιτητών μαζί με τον επιδιαιτητή των αγώνων στο Ξενοδοχείο ‘’Άστυ’’ στην Λευκωσία.  Ο επιδιαιτητής υπενθύμισε  στους παρευρισκόμενους τους κανονισμούς, τονίζοντας τα  καίρια σημεία που επιθυμεί να τηρήσουν τόσο οι αθλητές, αλλά και οι προπονητές κατά την διάρκεια των αγώνων.

Σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση του τουρνουά είναι και η τηλεοπτική κάλυψη του τουρνουά από το Alfasports.tv, το οποίο καλύπτει διαδικτυακά τους αγώνες. Οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να παρακολουθούν αγώνες από το πιο κάτω ιστότοπο.

https://www.youtube.com/watch?v=g8q1ySER8W0

Οι αγώνες θα συνεχιστούν, αύριο Σάββατο, 14 Απριλίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν η ώρα 10:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s