ΔΕΙΠΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ CYPRUS JUNIOR 2018

india

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 από τον ‘Υπατο Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο Dr. R. K. Raghavan , δεξίωση προς τιμή της αθλήτριας του Μπάτμιντον από την Ινδία Barve Purva, στο εστιατόριο AKAKIKO στην Λευκωσία.

Η αθλήτρια Barve Purva στο πρόσφατο Διεθνές Τουρνουά Μπάτμιντον Κ19 «Cyprus Junior 2018 U19» το οποίο διεξάχθηκε στην Κύπρο, κατέλαβε την πρώτη θέση στο Αγώνισμα του Απλού Κοριτσιών, σκορπώντας μεγάλη χαρά και συγκίνηση στους συμπατριώτες της. Μάλιστα μετά την επιτυχία της στο Διεθνές Τουρνουά ανέβηκε στην 15η θέση της σχετικής παγκόσμιας κατάταξης Κ19.

Στην δεξίωση πέραν της Ινδής Αθλήτριας προσκλήθηκε και τιμήθηκε και ο 15χρονος συναθλητής Kapur Varun, ο οποίος στο Διεθνές Τουρνουά κατατάχθηκε στις θέσεις 5-8 στη Αγώνισμα του Απλού Αγοριών, καθώς επίσης και ο προπονητής τους Nikhil Kanetkar.

Από πλευράς Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον στην δεξίωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Ευθύμιος Πολυδώρου, ο αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Χατζηπαντελής και ο πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής κ. Εύανδρος Βότσης.

Παρών στην δεξίωση ήταν και ο κ. Suresh Sharma Εμπορικός και Πολιτιστικός Ακόλουθος της Υπάτης Αρμοστείας της Ινδίας στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΜ κ. Ευθύμιος Πολυδώρου παρέδωσε στον Dr. Raghava Krishnaswami Raghavan αναμνηστικό δώρο εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s