ΤΟΥΡΝΟΥΑ LEFKOSIA BADMINTON CLUB Κ13 2018

lbc-tour

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο  11, 12 και 13 του Μαΐου το τουρνουά του σωματείου Lefkosia Badminton Club για ηλικίες κάτω των 13 ετών στη αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Λυκείου Ακρόπολης.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Ευ Ζην Λατσιών και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Αγοριών, Μονό Κοριτσιών, Διπλό Αγοριών, Διπλό Κοριτσιών και το Διπλό Μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Ο Ν. Κοκόσης στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος ‘83  και ο Χρίστος Γεωργίου του σωματείου Lefkosia Badminton Club. Νικητής αναδείχτηκε ο Ν. Κοκόσης με 2‐0 σετ.

Ο αθλητής του σωματείου Άλπατρος μπήκε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Νικόλας Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και Ιωάννης Ταμπούρλας του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21‐11, 21-10

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Πρωτιά για την Μ. Αριστοπούλου

 

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης  και η Άνθια Αθηνοδώρου του σωματείου Lefkosia Badminton Club. Η αθλήτρια του Μορφωτικού κέρδισε τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Θεοφανώ Κουλέντρου του σωματείου Lefkosia Badminton Club και η Αντωνία Τερζή του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

 

Τα σετ: 21‐11, 21-13

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Κυρίαρχοι οι Αδάμου και Ταμπούρλας

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Χρίστος Γεωργίου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Νικόλα Κοκόση του σωματείου Άλπατρος και οι Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Ιωάννη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.  Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το άθλημα καθώς οι τέσσερις αθλητές δεν άφηναν κανένα πόντο να πάει χαμένο. Το δίδυμο Π. Αδάμου και Ι. Ταμπούρλας ήταν αυτοί που «χαμογέλασαν» στο τέλος καθώς κέρδισαν τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Άλεξ Λαζάρου του σωματείου Άλπατρος και ο Ευέλθον Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Νικόλας Πίσσης μαζί με τον Φρίξο Χατζηπροκόπη του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

 

Τα σετ: 21-17, 22-20

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών Πρωταθλήτριες οι Α. Αθηνοδώρου και Μ. Αριστοπούλου

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Άνθια Αθηνοδώρου του σωματείου Lefkosia Badminton club μαζί με την Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και η Αντωνία Τερζή του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης μαζί με την Θεοφανώ Κουλέντρου του σωματείου Lefkosia Badminton club.  Το πρώτο σετ ανήκε στο δίδυμο Αθηνοδώρου και Αριστοπούλου με 21-10. Στο δεύτερο σετ οι Τερζή και Κουλέντρου προσπάθησαν για την ανατροπή αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς οι αντίπαλες τους είχαν καλές απαντήσεις και έτσι ηττήθηκαν με 21-15. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αγγελική Αβραάμ μαζί με την Άντρεα Γεωργίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Σοφία Ιωάννου μαζί με την Ελένη Χαραλάμπους του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

 

Τα σετ: 21-10, 21-15

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για τους Ν. Κοκόση και Μ. Αριστοπούλου

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος με την Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης καθώς και ο Χρίστος Γεωργίου με την Άνθια Αθηνοδώρου του σωματείου Lefkosia Badminton Club. Στο πρώτο σετ οι τέσσερις αθλητές τα έδωσαν όλα αλλά στο τέλος επικράτησαν οι Ν. Κοκόσης και Μ. Αριστοπούλου. Στη συνέχεια, και με την ψυχολογία στα ύψη, κατάφεραν και πήραν και πήραν και το δεύτερο σετ με 21-9 και συνάμα τον τίτλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άντρεα Γεωργίου μαζί με τον Παναγιώτη Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Αγγελική Αβραάμ μαζί με τον Ευέλθον Χατζηπαντελή, εξίσου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐19, 21‐9

 

Επιδιαιτητής: Στέλλα Ζαβρού

Διαιτητές: Άντρη Αχεριώτη, Παναγιώτη Χατζηπαντελή και Shilpaden N Bhatt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s