ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ (BWF AGM)

ΑΓΜ

Άρχισε σήμερα Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στην Μπανγκόκ της Ταϋλάνδης, τις εργασίες του το Παγκόσμιο Συνέδριο Αντιπροσώπων Μπάτμιντον (Αντιπτέρησης) (Badminton World Federation (BWF) AGM).

Την Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάτμιντον εκπροσωπεί ο Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Πολυδώρου. Στόχος της ΚΟΜ είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας της σε διεθνές επίπεδο, ιδιαίτερα δε στο Ευρωπαϊκό και Μεσογειακό επίπεδο έτσι που να αναληφθούν δράσεις οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαίτερα επωφελείς για το Άθλημα του Μπάτμιντον στον τόπο μας.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο θα ασχοληθεί πέραν από την καθιερωμένη έγκριση του ισολογισμού του 2017 και του προϋπολογισμού του 2019, με τους τρόπους προβολής του αθλήματος του μπάτμιντον, το θέμα του παράνομου στοιχηματισμού, τις αλλαγές των κανονισμών παιδιάς κα.

Παράλληλα με το Παγκόσμιο Συνέδριο, θα υπάρξουν συνεδρίες της Ευρωπαϊκής και της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας  τις οποίες θα απασχολήσουν πέραν των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης του Παγκόσμιου Συνεδρίου και διάφορα περιφερειακής υφής θέματα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s