ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 18ΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

meditteranean

Η ΚΟΕ παρουσίασε την αποστολή που θα συμμετάσχει στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες Tarragona 2018, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από τις 22 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου με τη συμμετοχή 26 χωρών και 4.000 περίπου αθλητών.

Η Κύπρος αποτελείται από 123 αθλητές, 63 άνδρες και 60 γυναίκες που θα συμμετάσχουν σε 24 αθλήματα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αποστολή της Κύπρου σε Μεσογειακούς Αγώνες από την πρώτη συμμετοχή το 1983.

Οι αθλητές Ηλίας Νικολάου, Έλενα Χριστοδούλου και Αναστασία Ζιντσίδου, πήραν την πολυπόθητη πρόκριση και θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους αγώνες στο άθλημα του Μπάτμιντον.  Οι αθλητές για να συμμετάσχουν έπρεπε να εξασφαλίσουν συγκεκριμένα όρια έτσι ώστε να τους επιτραπεί η συμμετοχή στους αγώνες.

Ο Ηλίας Νικολάου θα συμμετάσχει στην κατηγορία Απλό Ανδρών, ενώ η Έλενα Χριστοδούλου και η Αναστασία Ζιντσίδου θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Απλό Γυναικών. Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Saber Afif.

Την Κύπρο στους αγώνες θα  εκπροσωπήσουν επίσης και ο Νίκος Βλαδιμήρου, καθώς ορίστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, ως επιδιαιτητής των αγώνων. Κυπριακό «άρωμα» θα έχουμε και στις διαιτησίες, καθώς ο διεθνής διαιτητής Βαγγέλης Ευαγγέλου, θα διαιτητεύει αγώνες, προσφέροντας έτσι με τον δικό του τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Χθες, παραδόθηκε από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, ρουχισμός σε όλους τους εκπροσώπους μας καθώς πραγματοποιήθηκε και η δημοσιογραφική διάσκεψη στο Ολυμπιακό Μέγαρο.  Η αποστολή θα αναχωρήσει για Ισπανία στις 20 Ιουνίου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s