ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουλίου στη αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» στο Ολυμπιακό Μέγαρο η ετήσια γενική συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Στη γενική συνέλευση έλαβαν μέρος σχεδόν όλα τα σωματεία της Ομοσπονδίας καθώς και οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές. Πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης κρατήθηκε μονόλεπτου σιγής για το χαμό του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζήγου του Ντίνας Σεργίου.

Μεταξύ άλλων αποφάσεων της γενικής συνέλευσης ήταν και η έγκριση εγγραφής στην Ομοσπονδία του νέου σωματείου «ΑΟΛ Ομόνοια Λακατάμιας».

Στη γενική  συνέλευση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευθύμιος Πολυδώρου, έκανε το δικό του απολογισμό για το περασμένο έτος και παρουσίασε σε όλους τις δράσεις της ομοσπονδίας. Στη συνέχεια τα σωματεία πήραν το λόγο και έδωσαν τις δικές τους συμβουλές, εισηγήσεις και αγωνίες για τα αθλητικά δρώμενα.

Ακολούθως πήρε το λόγο η ταμίας της Ομοσπονδίας, Στάλω Νικολάου και μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΟΜ, Παναγιώτη Χατζηπαντελή έκαναν τον οικονομικό απολογισμό για το περασμένο έτος. Δίνοντας και λεπτομέρειες σε όσα σωματεία είχαν κάποιες απορίες για τα οικονομικά στοιχεία.  Όλα τα σωματεία ενέκριναν τον νέο προϋπολογισμό της Ομοσπονδίας.

Η γενική συνέλευση έκλεισε με μία τούρτα- έκπληξη στο ομοσπονδιακό προπονητή Saber Afif καθώς είχε τα γενέθλια του.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s