ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΟΙ ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑΣ Κ13 2018

thoi

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 8-9  Σεπτεμβρίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της αίθουσας πολλαπλής χρήσης του δήμου Κυπερούντας το Τουρνουά του σωματείου ΘΟΙ Κυπερούντας για ηλικίες Κάτω των 13 χρονών.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου και Άλπατρος ’83. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ήταν το μονό αγοριών, το μονό κοριτσιών, το διπλό αγοριών, το διπλό κοριτσιών και το διπλό μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Δύσκολη Επικράτηση και πρωτιά για τον Νικόλα Κοκόση

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ  και ο Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος ‘83. Ο αγώνας ήταν σκληρός και για τους δύο αθλητές καθώς δεν άφηναν να πάει χαμένος κανένας πόντος. Το πρώτο σετ πήρε ο αθλητής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, ωστόσο ο Κοκόσης στο δεύτερο σετ έκανε την αντεπίθεση του φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα. Ο Κοκόσης όμως κατάφερε και με δυσκολία πήρε και το τρίτο σετ με 21-17. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιωάννης Ταμπούρλας του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και ο Ευέλθον Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 18-21, 21‐18, 21‐17

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Κυριάρχησε η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Άντρεα Γεωργίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης. Η Αριστοπούλου μπήκε δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο της κερδίζοντας με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ελένη Χαραλάμπους του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Αντωνία Τερζή του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21‐10, 21‐3

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Στο ψηλότερο βάθρο για τους Αδάμου και Ταμπούρλα

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Ιωάννη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και οι Γιώργος Πουγιούτα μαζί με τον Νικόλα Κοκόση του σωματείου Άλπατρος ‘83.  Το δίδυμο Ταμπούρλα και Αδάμου πήρε σχετικά δύσκολα τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος μαζί με τον Γαβριήλ Σιόκουρο του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Χρίστος Παπαδούρης μαζί με τον Ευέλθον Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ.

 

Τα σετ: 21‐10, 21-15

 

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών «Χρυσές» οι Τερζή και Αριστοπούλου μετά από αμφίρροπο αγώνα

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Έλλη Ταμπούρλα μαζί με την Παντελία Σιόκουρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Αντωνία Τερζή μαζί με την Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης. Το δίδυμο Αριστοπούλου- Τερζή μπήκε δυνατά στον αγώνα καταφέρνοντας να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους τους. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Σοφία Ιωάννου μαζί με την Ελένη Χαραλάμπους του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και η Αγγελική Αβραάμ μαζί με την Άντρεα Γεωργίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21-8, 21-11

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για τους Κοκόση και Αριστοπούλου

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος με την Αριστοπούλου από το σωματείο Μορφωτικού Έγκωμης και ο Ιωάννης Ταμπούρλας με την Ελένη Χαραλάμπους από το σωματείο Αρίων Λευκωσίας. Ο αγώνας ήταν για «σκληρά» νεύρα καθώς είχε αρκετές ανατροπές. Ωστόσο αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν οι Κοκόση και Αριστοπούλου. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αγγελική Αβραάμ με τον Ευέλθον Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Άντρεα Γεωργίου μαζί με τον Παναγιώτη Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐19, 21‐18

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s