ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ Κ17 2018

aetoi-u17

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 15-16  Σεπτεμβρίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου στο Πλατύ το τουρνουά του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ για ηλικίες κάτω των 17 ετών.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Ατρόμητος και Άλπατρος ’83. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ήταν το μονό αγοριών, το μονό κοριτσιών, το διπλό αγοριών, το διπλό κοριτσιών και το διπλό μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Πρωτιά για τον Άρη Καττιρτζή

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Άρης Καττιρτζή και ο Χρίστος Χαϊλής. Και οι δύο αθλητές ανήκουν στο δυναμικό του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Νικητής ήταν ο Ά. Καττιρτζή με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αντώνης Αδάμου και ο Ιάκωβος Αχεριώτης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21-14, 13-21, 21-15

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών «Χρυσή» η Χ. Μιχαήλ

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Χαρά Μιχαήλ και η Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Νικήτρια ήταν η Χ. Μιχαήλ με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδου του σωματείου Lefkosia Badminton Club.

Τα σετ: 21‐12, 21‐19

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Ανατροπή και στο ψηλότερο βάθρο για τους Αδάμου και Χαϊλής

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Αντώνης Αδάμου μαζί με τον Χρίστο Χαϊλή του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και οι Ιάκωβος Αχεριώτης μαζί με τον Άρη Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Νικητές ήταν το δίδυμο Αδάμου και Χαϊλή με 2-1 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Λεόντιος Ταβέλης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Ανδρέας Θεοδώτου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Ανδρέα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 15-21, 21‐16, 21-15

 

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών Πρωταθλήτριες οι Καττιρτζή και Μιχαήλ

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Χαρά Μιχαήλ μαζί με την Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Θεοδώρα Χατζησολωμού μαζί με την Παναγιώτα Χατζηαντώνη του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης. Νικήτριες ήταν οι αθλήτριες του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη μαζί με την Έλενα Στυλιανού του σωματείου Lefkosia Badminton Club καθώς και η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με την Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ:  21-13, 21-9

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για τους Χατζηγεωργίου και Καττιρτζή

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας με την Εύα Καττιρτζή από το σωματείο ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Αντώνης Αδάμου με την Χαρά Μιχαήλ από το σωματείο ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Νικητές ήταν το δίδυμο Χατζηγεωργίου – Καττιρτζή με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Μαρίσα Φυρίλλα μαζί με τον Άρη Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Άννα Χατζηαντωνίου του σωματείου Ατρόμητος μαζί με τον Ιάκωβο Αχεριώτη του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 15-21, 21‐10, 21‐15

 

Επιδιαιτητής: Στέφανος Χαϊλής – Αντρέας Πέτρου

Διαιτητές: Αντώνης Λαζάρου

Σαββίνος Ιάσωνος

Άντρη Αχεριώτη

Παναγιώτης Χατζηπαντελής

Αντρέας Πέτρου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s