ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1

kom-LOGO

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Μπάτμιντον θα ήθελε με την παρούσα επιστολή να ενημερώσει ότι θα διεξαχθεί σεμινάριο προπονητικής επιπέδου 1.

Το σεμινάριο έχει εγκριθεί από την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), μέσω του προγράμματος OLYMPIC SOLITARITY της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ).

Το σεμινάριο προπονητικής Level 1 θα διεξαχθεί στις 12-15 Οκτωβρίου 2018. Υπεύθυνος του προγράμματος θα είναι ο Martin Andrew απεσταλμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας από την Αγγλία. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αποκτήσουν το δίπλωμα προπονητικής ή σε άτομα που ήδη το έχουν και θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους.

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Λευκωσία

Δικαίωμα συμμετοχής: 20 ευρώ.

 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 15:00-22:00 Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης και Αίθουσα Εκδηλώσεων Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 09:00-18:00 Τεχνική Σχολή Αρχαγγέλου

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 09:00-18:00 Τεχνική Σχολή Αρχαγγέλου

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 15:00-22:00 Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης και Αίθουσα Εκδηλώσεων Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού

 

Σημειώνεται ότι για τους Κύπριους φίλους τους αθλήματος είναι μεγάλη ευκαιρία που δίνεται, γιατί αν κάποιος θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του ή να αποκτήσει το δίπλωμα στο εξωτερικό το κόστος του θα είναι περίπου 500 ευρώ. (Εισιτήριο, διαμονή, διατροφή, έξοδα εκπαίδευσης)

 

Παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι όπως στείλουν την συμμετοχή τους μέσω email στο badminton@cytanet.com.cy μέχρι και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s