ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ11 2018

u11

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6-7  Οκτωβρίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της τεχνικής σχολής Αρχαγγέλου και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Πλατύ Αγλαντζιάς το Εθνικό Πρωτάθλημα Κάτω των 11 χρονών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Έμπα, Δ.Α.Σ. Παλιομετόχου και Άλπατρος ’83. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ήταν το μονό αγοριών, το μονό κοριτσιών, το διπλό αγοριών, το διπλό κοριτσιών και το διπλό μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Πρωτιά για τον Σωτήρη Κωνσταντίνου

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Σωτήρης Κωνσταντίνου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ  και ο Νικόλας Μαρουδιάς του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Νικητής ήταν ο αθλητής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αλέξανδρος Τσελεπής του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και ο Μάρκος Σαββίδης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐16, 21‐17

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Κυριάρχησε η Σοφία Ιωάννου

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Σοφία Ιωάννου και η Έλλη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Αυτή που «γέλασε» στο τέλος ήταν η Σ. Ιωάννου καθώς επικράτησε με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Βαρβάρα Αρχιτεκτονίδη του σωματείου Lefkosia Badminton Club και η Λυδία Ματθαίου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

Τα σετ: 21‐10, 21‐13

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Στο ψηλότερο βάθρο για τους Κωνσταντίνου και Μαρουδιά

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Σωτήρης Κωνσταντίνου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Νικόλα Μαρουδιά του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και οι Αλέξανδρος Τσελεπής του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης μαζί με τον Μιχάλη Φελλά του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.  Το δίδυμο Κωνσταντίνου και Μαρουδιά πήραν τον τίτλο με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Γιώργος Αντωνίου μαζί με τον Προκόπη Χατζηπροκόπη μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου του σωματείου ΔΑΣ Παλιομετόχου καθώς και ο Παντελή Βασιλείου του σωματείου Άλπατρος μαζί με τον Μάρκο Σαββίδη του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐9, 21-11

 

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών «Χρυσές» οι Σ. Ιωάννου και Ε. Ταμπούρλα

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Σοφία Ιωάννου μαζί με την Έλλη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Βαρβάρα Αρχιτεκτονίδη του σωματείου Lefkosia Badminton club μαζί με την Στυλιάνα Χατζηαναστασίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Οι αθλήτριες του σωματείου Αρίων Λευκωσίας πήραν τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Λυδία Ματθαίου μαζί με την Χριστίνα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και η Παρασκευή Νικηφόρου μαζί με την Εύα Νικολάου του σωματείου ΔΑΣ Παλιομετόχου.

Τα σετ: 21-12, 21-12

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για τους Ν. Μαρουδιά και Σ. Ιωάννου

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Νικόλας Μαρουδιάς με την Σοφία Ιωάννου από το σωματείο Αρίων Λευκωσίας και ο Παντελής Βασιλείου του σωματείου Άλπατρος με την Έλλη Ταμπούρλα από το σωματείο Αρίων Λευκωσίας. Το δίδυμο Μαρουδιά και Ιωάννου πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Βαρβάρα Αρχιτεκτονίδη  του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Αλέξανδρος Τσελεπή του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης καθώς και η Στυλιάνα Χατζηαναστασίου μαζί με τον Σωτήρη Κωνσταντίνου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐11, 21‐11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s