ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ19 2018

doubles-u19

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6-7  Οκτωβρίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Ακακίου και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Πλατύ Αγλαντζιάς το Εθνικό Πρωτάθλημα Κάτω των 19 χρονών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου και Άλπατρος ’83. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ήταν το μονό αγοριών, το μονό κοριτσιών, το διπλό αγοριών, το διπλό κοριτσιών και το διπλό μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Πρωτιά για τον Ορέστη Πίσση

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου  και ο Γιώργος Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Νικητής ήταν ο αθλητής του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Σάββας Χατζηπαντελής και ο Αντώνης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐11, 21‐15

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών «Χρυσή» η Αναστασία Ζιντσίδου

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδου Καϊμακλίου και η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου. Αυτή που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο τέλος ήταν η Α. Ζιντσίδου καθώς επικράτησε με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άντρεα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

 

Τα σετ: 21‐15, 21‐14

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Στο ψηλότερο βάθρο για τους Γ. Ερωτοκρίτου και Σ. Χατζηπαντελή

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Σάββας Χατζηπαντελής και Γιώργος Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και οι Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με τον Ορέστη Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.  Το δίδυμο Ερωτοκρίτου και Χατζηπαντελής πήρε τον τίτλο με 2-0 σετ.   Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιάκωβος Αχεριώτης μαζί με τον Άρη Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Χρίστος Χαϊλής μαζί με τον Αντώνη Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐18, 21-19

 

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών «Χρυσές» οι Α. Ζιντσίδου και Ι. Πίσση

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Αντριάνα Δημητρίου μαζί με την Εφραίμια Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδου Καϊμακλιου μαζί με την Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου. Οι Πίσση και Ζιντσίδου πήραν τον τίτλο με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Εύα Καττιρτζή μαζί με την Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Άντρεα Αλεξάνδρου μαζί με την Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21-9, 21-15

 

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για τους Γ. Ερωτοκρίτου και Α. Ζιντσίδου

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Γιώργος Ερωτοκρίτου από το σωματείο ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ με την Αναστασία Ζιντσίδου από το σωματείο Πρόοδος Καϊμακλίου και ο Σάββας Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ με την Αντριάνα Δημητρίου από το σωματείο Μορφωτικού Έγκωμης. Το δίδυμο Ερωτοκρίτου και Ζιντσίδου πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Πίσση μαζί με Ορέστη Πίσση  του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και η Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

 

Τα σετ: 21‐16, 21‐14

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s