ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ15 2018

ethnikok15

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20-21  Οκτωβρίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Πλατύ Αγλαντζιάς το Εθνικό Πρωτάθλημα Κάτω των 15 χρονών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Ευ Ζην Λατσιών, ΔΑΣ Παλιομετόχου, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου και Άλπατρος ’83. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ήταν το απλό αγοριών, το απλό κοριτσιών, το διπλό αγοριών, το διπλό κοριτσιών και το διπλό μεικτό.

 

Τελικός Απλού Αγοριών ‐ Πρωτιά για τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη

Στον τελικό του Απλού Αγοριών προκρίθηκαν ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης  και ο Μιχάλης Φυρίλλας του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Νικητής ήταν ο αθλητής του σωματείου Μορφωτικού με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αντρέας Μεστάνας του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και ο Αλέξανδρος Γεωργίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21‐12, 21‐19

 

Τελικός Απλού Κοριτσιών‐ «Χρυσή» η Χαρά Μιχαήλ

Στον τελικό του Απλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Αυτή που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο τέλος ήταν η Χ. Μιχαήλ καθώς επικράτησε με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Γιώτα Νικολάου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και η Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐18, 21‐18

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Πρωταθλητές οι Α. Γεωργίου και Κ. Συμεωνίδης

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Αλέξανδρος Γεωργίου και Κωνσταντίνου Συμεωνίδη του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και οι Χρίστος Γεωργίου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Νικόλα Κοκόση του σωματείου Άλπατρος.  Το δίδυμο Γεωργίου και Συμεωνίδη πήρε τον τίτλο με 2-1 σετ.   Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Παναγιώτης Τσεμπέκης μαζί με τον Μιχάλη Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Αντρέας Μεστάνας μαζί με τον Ιωάννη Ταμπούρλα του σωματείου Μορφωτικού.

Τα σετ: 15-21, 22‐20, 21-18

 

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών‐ «Χρυσές» οι Χ. Μιχαήλ και Μ. Φυρίλλα

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Αλεξάνδρου μαζί με την Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Χαρά Μιχαήλ μαζί με την Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Οι αθλήτριες του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ πήραν τον τίτλο με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Σοφία Ιωάννου μαζί με την Ελένη Χαραλάμπους του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου μαζί με την Θεοδώρα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21-16, 21-17

 

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Θρίαμβος για τους Κ. Συμεωνίδης και Θ. Χατζησολωμού

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης και η Θεοδώρα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και ο Μιχάλης Φυρίλλας με την Χαρά Μιχαήλ από το σωματείο ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Το δίδυμο Συμεωνίδη και Χατζησολωμού πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιωάννης Ταμπούρλας μαζί με Ιωάννα Αντωνίου  του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και η Νόννα Ανδρέου του σωματείου Ατρόμητου μαζί με τον Αλέξανδρο Γεωργίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21‐11, 21‐16

 

Διαιτητές: Έλενα Χριστοδούλου

Άντρη Αχεριώτη

Αντώνης Λαζάρου

Παρναγιώτης Χατζηπαντελής

 

Επιδιαιτητής: Μιχάλης Μιχαήλ

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=4AA547FE-8913-4A1F-92AB-EE55C215EDE4

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s