ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Δ.Σ. ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ (COMEBA)

comeba

Πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα Συνεδρία του Δ. Σ. της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Μπάτμνιντον  (CO.ME.BA.) καθώς και Συναντήσεις  του Δ. Σ.  της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Μπάτμνιντον  με τον Υφυπουργό Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Γιώργο Βασιλειάδη και με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων κ. Αmar Addadi και κ. Victor Sanchez.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον (ΚΟΜ) και Μέλος του Δ. Σ. της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Μπάτμνιντον  κ. Ευθύμιος Πολυδώρου κατέθεσε, στα πλαίσια της Συνεδρίας του Δ. Σ. της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Μπάτμνιντον, φάκελο για διοργάνωση του επόμενου Εκπαιδευτικού Μεσογειακού Κέντρου στην Κύπρο, τον Ιούλιο του 2019.

Σε ότι αφορά τις συναντήσεις με τον Υφυπουργό  Αθλητισμού της Ελλάδας, κ. Γιώργο Βασιλειάδη και με τον Πρόεδρο των και τον Αντιπρόεδρο Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων κ. Αmar Addadi και κ. Victor Sanchez συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος όπως η διοργάνωση αγώνων BEACH BADMINTON στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Μεσογειακή Συνομοσπονδία Μπάτμνιντον  ή και με την Επιτροπή των Μεσογειακών Αγώνων καθώς και η συνδρομή της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Μπάτμνιντον στην διοργάνωση των αγώνων Μπάτμιντον των Μεσογειακών Αγώνων.

Στο περιθώριο της συνάντησης με τον υφυπουργό Παιδείας και Αθλητισμού της Ελλάδας κ. Γιώργο Βασιλειάδη συζητήθηκε και η περίπτωση της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της ΚΟΜ και της αντίστοιχης Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΟΦΣΑ στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία για τις δύο χώρες, στα πλαίσια του τριετούς πρωτοκόλλου Ελλάδος – Κύπρου το οποίο αναμένεται να υπογραφεί σύντομα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s