ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ Κ19 2018

aetoi-ati-u19-tournametn

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17-18 Νοεμβρίου 2018, το τουρνουά του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ για ηλικίες κάτω των 19 ετών, προς τιμή του ηρωομάρτυρα Σάββα Χατζηπαντελή.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο στο Πλατύ και έλαβαν μέρος αθλητές από τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Αρίων Λευκωσίας, Παρνασσός Στροβόλου, Άλπατρος, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Ατρόμητος, Πρόοδος. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ήταν το απλό αγοριών, το απλό κοριτσιών, το διπλό αγοριών, το διπλό κοριτσιών και το διπλό μεικτό.

 

Τελικός Απλού Αγοριών ‐ Πρωτιά για τον Α. Καττιρτζή

Στον τελικό του Απλού Αγοριών προκρίθηκαν ο Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου  και ο Άρης Καττιρτζής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Νικητής ήταν ο αθλητής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και ο Γιώργος Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 24‐22, 21‐17

 

Τελικός Απλού Κοριτσιών‐ Πρωταθλήτρια η Α. Ζιντσίδου

Στον τελικό του Απλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου και η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου. Αυτή που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο τέλος ήταν η Ζιντσίδου καθώς επικράτησε με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Στέφανη Φράγκου του σωματείου Άλπατρος  και η Άντρια Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21‐10, 21‐16

 

Τελικός Διπλού Αγοριών – «Χρυσοί» οι Αδάμου και Χαϊλής

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Αντώνης Αδάμου και Χρίστος Χαϊλής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και οι Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.  Το δίδυμο Αδάμου και Χαϊλής πήρε τον τίτλο με 2-0 σετ.   Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιάκωβος Αχεριώτης μαζί με τον Άρη Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Γιώργος Ερωτοκρίτου μαζί με τον Σάββα Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐14, 21-19

 

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών‐ Στο ψηλότερο βάθρο οι Ζιντσίδου και Πίσση

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου μαζί με την Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλόυ και η Άντρια Αλεξάνδρου μαζί με την Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Το δίδυμο Ζιντσίδου και Πίσση πήραν τον τίτλο με 2-1 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Στέφανη Φράγκου μαζί με την Ελένη Πέτρου του σωματείου Άλπατρος καθώς και η Εύα Καττιρτζή μαζί με την Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21-13, 20-22, 21-19

 

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Θρίαμβος για τους Γ. Ερωτοκρίτου και Α. Ζιντσίδου

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Γιώργος Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου καθώς και ο Ορέστης Πίσση με την Ιωάννα Πίσση από το σωματείο Παρνασσό Στροβόλου. Το δίδυμο Ερωτοκρίτου και Ζιντσίδου πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Άρης Καττιρτζής μαζί με Μαρίσα Φυρίλλα  του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με τον Ιάκωβο Αχεριώτη του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐17, 21‐18

 

Διαιτητές: Σαββίνος Ιάσωνος

Αντρέας Πέτρου

Άντρη Αχεριώτη

Αντώνης Λαζάρου

Παρναγιώτης Χατζηπαντελής

 

Επιδιαιτητής: Στέφανος Χαϊλής

https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=71C99746-6277-4546-ABD2-C0FFCA96FB83

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s