ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018

pic-men-women-2018

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24-25  Νοεμβρίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λυκείου Παλουριώτισσας και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παρνασσού Στροβόλου το Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Ατρόμητος, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου και Άλπατρος ’83. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ήταν το μονό αγοριών, το μονό κοριτσιών, το διπλό αγοριών, το διπλό κοριτσιών και το διπλό μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Πρωταθλητής ο Ο. Πίσσης

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου  και ο Χρίστος Τεμερέας του σωματείου Πρόοδου Καϊμακλίου. Νικητής ήταν ο αθλητής του σωματείου Παρνασσού με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Σάββας Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Αντώνης Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

 

Τα σετ: 22‐20, 15-21, 21‐18

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Στο ψηλότερο βάθρο για την Ε. Χριστοδούλου

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Έλενα Χριστοδούλου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου και η Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Αυτή που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο τέλος ήταν η Χριστοδούλου καθώς επικράτησε με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και η Ανδριάνα Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

 

Τα σετ: 21‐16, 21‐12

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Το χρυσό μετάλλιο πήγε στους Α. Φράγκου και Κ. Χατζηγεωργίου

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Ανδρέας Φράγκου του σωματείου Άλπατρος και Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και οι Νικόλας Παναγιώτου μαζί με τον Ορέστη Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.  Το δίδυμο Φράγκου και Χατζηγεωργίου πήρε τον τίτλο με 2-0 σετ.   Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιάκωβος Αχεριώτης μαζί με τον Άρης Καττιρτζής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Γιώργος Ερωτοκρίτου μαζί με τον Σάββα Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐18, 21-18

 

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών «Χρυσές» οι Ε. Χριστοδούλου και Α. Ζιντσίδου

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Αντωνίου μαζί με την Άντρια Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Έλενα Χριστοδούλου μαζί με την Αναστασία Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Οι Χριστοδούλου και Ζιντσίδου πήραν τον τίτλο με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αντριάνα Δημητρίου μαζί με την Εφραίμια Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης καθώς και η Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με την Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

Τα σετ: 21-16, 21-19

 

Τελικός Διπλού Μικτού Πρωταθλητές οι Χρ. Τεμερέας και Α. Ζιντσίδου

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Χρίστος Τεμερέας με την Αναστασία Ζιντσίδου από το σωματείο Πρόοδος Καϊμακλίου και ο Ορέστης Πίσσης  με την Ιωάννα Πίσση από το σωματείο Παρνασσός Στροβόλου . Το δίδυμο Τεμερέας και Ζιντσίδου πήρε τον αγώνα με 2-1 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Θωμάς Αναστασιάδης μαζί με Εφραίμια Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης καθώς και η Έλενα Χριστοδούλου μαζί με τον Αντρέα Ιωάννου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου

 

Τα σετ: 21‐18, 15-21, 21‐17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s