ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ13 2018

u13-men-women-2018

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 24-25 Νοεμβρίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Ακακίου και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παρνασσού Στροβόλου το Εθνικό Πρωτάθλημα Κάτω των 13 χρονών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Ευ Ζην Λατσιών, Έμπα, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου και Άλπατρος ’83. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούσε να συμμετάσχει κανείς ήταν το μονό αγοριών, το μονό κοριτσιών, το διπλό αγοριών, το διπλό κοριτσιών και το διπλό μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Πρωτιά για τον Χρ. Γεωργίου

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Χρίστος Γεωργίου του σωματείου Lefkosia Badminton club και ο Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος. Νικητής ήταν ο αθλητής του σωματείου Lefkosia Badminton Club με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιωάννης Ταμπούρλας του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και ο Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐19, 15-21, 21‐18

Τελικός Μονού Κοριτσιών «Χρυσή» η Μ. Αριστοπούλου

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και η Άνθια Αθηνοδώρου του σωματείου Lefkosia Badminton club. Αυτή που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο τέλος ήταν η Αριστοπούλου καθώς επικράτησε με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ελένη Χαραλάμπους του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Αντωνία Τερζή του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21‐14, 21‐13

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Στο ψηλότερο βάθρο για τους Π. Αδάμου και Ι. Ταμπούρλα

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και Ιωάννης Ταμπούρλας του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και οι Χρίστος Γεωργίου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος. Το δίδυμο Αδάμου και Ταμπούρλας πήρε τον τίτλο με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος μαζί με τον Γαβριήλ Σιόκουρος του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Άλεξ Λαζάρου του σωματείου Άλπατρος μαζί με τον Ευέλθον Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 12-21, 21‐16, 21-17

 

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών «Χρυσές» οι Α. Αθηνοδώρου και Μ. Αριστοπούλου

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Σοφία Ιωάννου μαζί με την Ελένη Χαραλάμπους του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Άνθια Αθηνοδώρου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με την Μαρία Ελένη Χαραλάμπους του σωματείου Μορφωτικός Έγκωμης. Οι Αθηνοδώρου και Αριστοπούλου πήραν τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αγγελική Αβραάμ μαζί με την Άντρεα Γεωργίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Παντελία Σιόκουρου μαζί με την Έλλη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21-10, 21-12

Τελικός Διπλού Μικτού Θρίαμβος για τους Ν. Κοκόσης και Μ. Αριστοπούλου

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Νικόλας Κοκόσης από το σωματείο Άλπατρος με την Μαρία Ελένη Αριστοπούλου από το σωματείο Μορφωτικός Έγκωμης και ο Χρίστος Γεωργίου του σωματείου Lefkosia Badminton club με την Άνθια Αθηνοδώρου από το σωματείο Lefkosia Badminton club . Το δίδυμο Κοκόσης και Αριστοπούλου πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ελένη Χαραλάμους μαζί με Ιωάννη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και η Έλλη Ταμπούρλα μαζί με τον Γαβριήλ Σιόκουρο του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21‐13, 21‐17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s