ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ17 2018

ethniko-u17-2018

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου 2018 στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Γυμνασίου «Αρχιεπισκόπου Μακαρίου» στο Πλατύ Αγλαντζιάς το Εθνικό Πρωτάθλημα Κάτω των 17 χρονών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Ατρόμητος, Δ.Α.Σ. Παλιομετόχου, και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Αγοριών, Μονό Κοριτσιών, Διπλό Αγοριών, Διπλό Κοριτσιών και το Διπλό Μεικτό.

Τελικός Μονού Αγοριών Επικράτηση για τον Α. Καττιρτζή

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Άρης Καττιρτζής και ο Ιάκωβος Αχεριώτης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Ο Καττιρτζής επιβλήθηκε με 2-1 και έτσι πήρε την πρώτη θέση. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Χρίστος Χαϊλής και Αντώνης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐13, 18-21, 22‐20

 

Τελικός Μονού Κοριτσιών Κυριάρχησε η Χαρά Μιχαήλ

 

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρίσα Φυρίλλα  και η Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Η Χαρά κέρδισε τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Γιώτα Νικολάου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και η Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ

Τα σετ: 21‐17, 21‐14

 

 

Τελικός Διπλού Αγοριών Πρωτιά για τους Αδάμου και Χαϊλή

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Χρίστος Χαϊλής και Αντώνης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και οι Ιάκωβος Αχεριώτης και Άρης Καττιρτζής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Οι Χαίλής και Αδάμου πήραν τον αγώνα καθώς ο Αχεριώτης δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Παναγιώτης Τσεμπέκης μαζί με τον Μιχάλης Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Αντρέας Θεοδότου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Αντρέα Χατζησολωμου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

 

Τα σετ: 21‐14, 13-7 Ret

 

Τελικός Διπλού Κοριτσιών «Χρυσές» η Χ. Μιχαήλ και Ε. Καττιρτζή

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με την Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Χαρά Μιχαήλ μαζί με την Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Το δίδυμο Μιχαήλ και Καττιρτζή πήραν τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με την Γιώτα Νικολάου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη μαζί με την Έλενα Στυλιανού του σωματείου Lefkosia Badminton Club.

 

Τα σετ: 21-17, 21-19

 

Τελικός Διπλού Μικτού Πρωταθλητές οι Αδάμου και Μιχαήλ

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Αντώνης Αδάμου με την Χαρά Μιχαήλ από το σωματείο ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Ιάκωβος Αχεριώτης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ με την Ιωάννα Αντωνίου από το σωματείο Αρίων Λευκωσίας.  Το δίδυμο Αδάμου και Μιχαήλ πήραν το αγώνα, καθώς ο Αχεριώτης δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και η Μαρίσα Φυρίλλα μαζί με τον Άρη Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: w.o.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s