ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ CYPRUS YOUTH INTERNATIONAL 2018

day1.jpg

Άρχισε σήμερα, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, το “Cyprus Youth International 2018” στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το τουρνουά περιλαμβάνει αγώνες κάτω των 11 ετών, κάτω των 13 και κάτω των 15 ετών. Στη κατηγορία κάτω των 11 ετών διεξάγονται μόνο οι κατηγορίες Μονό Αγοριών και Μονό Κοριτσιών. Ενώ στις ηλικιακές κατηγορίες κάτω των 13 ετών και 15 ετών, διεξάγονται οι κατηγορίες απλό αγοριών, απλό κοριτισιών, διπλό αγοριών, διπλό κοριτσιών και διπλό μεικτό.

Κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων, στις κατηγορίες μονό αγοριών και μονό κοριτσιών, είναι η διεξαγωγή τους με το σύστημα των ομίλων των τριών ή τεσσάρων ατόμων (αναλόγος συμμετοχών σε κάθε κατηγορία) από τους οποίους προκρίνονται οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου. Στη  συνέχεια θα ακολουθεί η διαδικασία νοκ άουτ.

Στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά έχουν τοποθετηθεί έξι γήπεδα, στα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα αγώνες κάτι το οποίο επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν αρκετά παιχνίδια ταυτόχρονα προσφέροντας έτσι συνεχώς θέαμα. Τα παιχνίδια ήταν πλούσια σε ανατροπές και εκπληκτικούς πόντους.

Άξιο αναφοράς είναι η συνησφορά των διαιτητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον καθώς και οι διαιτητές από Ελλάδα και Ισραήλ, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομοσπονδίας και την βοηθούν πραγματοποιώντας πολύ καλές διαιτησίες και συνησφέρουν στην ομαλή λειτουργία του τουρνουά.

Τους αγώνες παρακολούθησαν παιδιά από σχολεία της επαρχείας Λευκωσίας καθώς και πλήθος θεατών και οπαδών του αθλήματος. Ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να δωθούν στην εταιρεία “Group 4” και στην Κυπριακή Αστυνομία Κύπρου καθώς ήταν οι άγρυπνοι φρουροί της διοργάνωσης.

Η συνέχεια θα γίνει αύριο Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, με τους αγώνες των ομίλων της κατηγορίας κάτω των 17 ετών. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όλοι είναι προσκεκλιμένοι.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s