ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2018

erotokritou-koe

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ), πραγματοποίησε τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο την «Τελετή Βράβευσης των Καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων 2018». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν επίσης το Βραβείο «Γλαύκος Κληρίδης» στον καλύτερο άνδρα αθλητή και την καλύτερη γυναίκα αθλήτρια της χρονιάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι», παρουσία του Συμβούλου του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού κ. Φοίβου Ζαχαριάδη, του εκπροσώπου της Πρεσβείας της Ελλάδας κ.Αναστάσιου Κωνσταντάρα, του Προέδρου και Μελών του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ της Αντιπροέδρου του ΚΟΑ κα. Καίτης Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου και πρώην Προέδρων του Οργανισμού, Προέδρων και εκπροσώπων των Αθλητικών Ομοσπονδιών, προπονητών, εκπροσώπων των χορηγών της ΚΟΕ, ΟΠΑΠ Κύπρου (Διαχρονικός Χορηγός, RCB (Μέγας Χορηγός), CYTA και TOYOTA (Επίσημοι Χορηγοί), μελών των οικογενειών των αθλητών, και πλήθους φίλων του αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Ντίνος Μιχαηλίδης, στον χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η τελετή αποτελεί μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις της ΚΟΕ, γιατί επιβραβεύεται όχι μόνο η αριστεία, αλλά και η προσπάθεια και το ήθος των νεαρών παιδιών που επέλεξαν τον αθλητισμό για να εκφράσουν την ικανότητα, τη θέληση αλλά και τη βούληση τους να έχουν ενεργό συμμετοχή στο ουσιαστικότερο και μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο της εποχής μας, από το οποίο μόνο οφέλη μπορούν να αποκομίσουν»

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απήυθυνε και η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κα Καίτη Λουκαΐδου Χατζηκυριάκου.

Η επιλογή των καλυτέρων Εφήβων-Νεανίδων έγινε μέσα από τις προτάσεις που έκαναν οι οικείες αθλητικές ομοσπονδίες. Συνολικά προτάθηκαν από 35 Ομοσπονδίες, 35 έφηβοι και 31 νεάνιδες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων.

Από πλευράς της Ομοσπονδίας μας, βραβεύθηκαν ο Γιώργος Ρομανός Ερωτοκρίτου και η Αναστασία Ζιντσίδου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s