ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ Κ19 2019

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ-Κ192019

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παρνασσού Στροβόλου το τουρνουά του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου για ηλικίες κάτω των 19 ετών.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Άλπατρος ’83 και Ατρόμητος στις  κατηγορίες Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Μονού Ανδρών ‐ Πρωταθλητής ο Ο. Πίσσης

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Σάββας Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ  και ο Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου. Ο αθλητής του σωματείου Παρνασσού πήρε την νίκη με 2-1 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Άρης Καττιρτζής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Αντώνης Αδάμου εξίσου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21-11, 13-21, 21-16

 

Τελικός Μονού Γυναικών ‐ «Πρωτιά» για την Ιωάννα Πίσση

 

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και η Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Η Ι. Πίσση πήρε την νίκη με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 21-10, 21-6

 

 

Τελικός Διπλού Ανδρών ‐ Στο ψηλότερο βάθρο για τους Α. Αδάμου και Ο. Πίσση

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Αντώνης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ με τον Ορέστη Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και οι Χρίστος Χαϊλή και Σάββας Χατζηπαντελή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.  Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος ωστόσο οι Α. Αδάμου και Ο. Πίσση επικράτησαν στα δύο σετ, κατακτώντας τον τίτλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Ιάκωβος Αχεριώτη με τον Άρη Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου με τον του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με τον Αντρέα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21-12, 21-12

 

 

Τελικός Διπλού Γυναικών ‐ «Χρυσές» οι Ι. Αντωνίου και Μ. Φυρίλλα

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με την Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και οι Εύα Καττιρτζή και η Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Το δίδυμο Αντωνίου και Φυρίλλα πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Νόννα Ανδρέου μαζί με την Άννα Χατζηαντωνίου του σωματείου Ατρόμητος καθώς και οι Ιωάννα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με την Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη του σωματείου Lefkosia Badminton Club.

Τα σετ: 21-18, 21-19

 

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Πρωταθλητές τα ξαδέρφια Πίσση

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν Ορέστης και Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.  Τα ξαδέρφια Πίσση κατάφεραν και πήραν τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αντώνης Αδάμου και Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Άρης Καττιρτζή και Μαρίσα Φυρίλλα εξίσου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐11, 21‐17

Επιδιαιτητής Αγώνων: Μαρίνα Δημοσθένους

Διαιτητές: Παναγιώτης Χατζηπαντελής

Αντώνης Λαζάρου

Άντρη Αχεριώτη

 

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=106001B3-3008-4F9E-9067-4EF06B983021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s