ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ/ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΛΠΑΤΡΟΣ

ΑΛΠΑΤΡΟΣ-ΦΙΝΑΛ

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5-7  Απριλίου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Κωνσταντινουπόλεως το Ανοικτό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών του σωματείου Άλπατρος.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Πρόοδος Καϊμακλίου, Παρνασσός Στροβόλου, Άλπατρος ’83 και Ατρόμητος στις  κατηγορίες Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Μονού Ανδρών ‐ Πρωταθλητής ο Ο. Πίσσης

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Χρίστος Τεμερέας του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου  και ο Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου. Ο αθλητής του σωματείου Παρνασσού πήρε την νίκη με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Γιώργος Ερωτοκρίτου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Ηλίας Νικολάου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου.

Τα σετ: 21‐19, 21‐16

 

Τελικός Μονού Γυναικών ‐ «Πρωτιά» για την Έλενα Χριστοδούλου

 

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Έλενα Χριστοδούλου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου και η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Αυτή που «γέλασε» ήταν η Ε. Χριστοδούλου καθώς πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ηΧαρά Μιχαήλ και Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ

Τα σετ: 21-10, 21-8

 

 

Τελικός Διπλού Ανδρών ‐ Στο ψηλότερο βάθρο για τους Παναγιώτου και Πίσση

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Νικόλας Παναγιώτου και Κυριακός Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και ο Ορέστης Πίσσης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου μαζί με τον Αντώνη Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.  Ο αγώνας ήταν αρκετά αμφίρροπος ωστόσο οι Ν. Παναγιώτου και Κ. Πίσσης επικράτησαν στα δύο σετ, κατακτώντας τον τίτλο. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αντρέας Φράγκου του σωματείου Άλπατρος καθώς και ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας, μαζί με τον Αντρέα Πέτρου και Χρίστο Τεμερέα του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου.

Τα σετ: 22-20, 21-12

 

Τελικός Διπλού Γυναικών ‐ «Χρυσές» οι Ι. Πίσση και Ε. Καττιρτζή

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσός Στροβόλου και η Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Ιωάννα Αντωνίου μαζί με την Άντρια Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Το δίδυμο Πίσση και Καττιρτζή πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με την Ιωάννα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας, καθώς και η Στέφανη Φράγκου μαζί με την Ελένη Πέτρου του σωματείου Άλπατρος.

 

Τα σετ: 21-12, 21-19

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Πρωταθλητές οι Ε. Χριστοδούλου και Α. Ιωάννου

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν η Έλενα Χριστοδούλου και Ανδρέας Ιωάννου του σωματείου Προόδου Καϊμακλίου καθώς και ο Ορέστης και Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.  Το δίδυμο Α. Ιωάννου και Ε. Χριστοδούλου κατάφερε και πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με την Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Αντώνης Αντωνίου μαζί με την Άντρεα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

 

Τα σετ: 21‐16, 21‐17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s