ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ Κ17 2019

aetoi-u17-2019

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18-19  Μαΐου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Πλατύ Αγλαντζιάς το Ανοικτό Πρωτάθλημα για ηλικίες κάτω των 17 ετών του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Παρνασσός Στροβόλου και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Μονού Ανδρών ‐ Πρωταθλητής ο Α. Καττιρτζής

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Άρης Καττιρτζής και ο Ιάκωβος Αχεριώτης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Ο Α. Καττιρτζής πήρε την νίκη με 2-1 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αντρέας Χατζησολωμού  και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21-16, 16-21, 21-15

 

Τελικός Μονού Γυναικών ‐ «Πρωτιά» για την Χαρά Μιχαήλ

 

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Αυτή που «γέλασε» ήταν η Χ. Μιχαήλ καθώς πήρε τον αγώνα με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη του σωματείου Lefkosia Badminton Club και η Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ

Τα σετ: 19-21, 21-16, 21-14

 

 

Τελικός Διπλού Ανδρών ‐ Στο ψηλότερο βάθρο για τους Αχεριώτη και Καττιρτζή

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Άρης Καττριτζής και Ιάκωβος Αχεριώτης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης μαζί με τον Αντρέα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.  Οι αθλητές του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ επικράτησαν και στα δύο σετ, κατακτώντας τον τίτλο με 2-0. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Γρηγόρης Χαραλάμπους του σωματείου Άλπατρος καθώς και ο Αντρέας Θεοδώτου του σωματείου Lefkosia Badminton Club, μαζί με τον Παναγιώτη Τσεμπέκη και Μιχάλη Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21-17, 21-18

 

Τελικός Διπλού Γυναικών ‐ «Χρυσές» οι Χ. Μιχαήλ και Ε. Καττιρτζή

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Χαρά Μιχαήλ και η Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με την Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ. Το δίδυμο Μιχαήλ και Καττιρτζή πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με την Ιωάννα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας, καθώς και η Αντωνία Τερζή μαζί με την Παναγιώτα Χατζηαντώνη του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21-13, 21-13

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Πρωταθλητές οι Μ. Φυρίλλα και Α. Καττιρτζή

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Άρης Καττιρτζής και Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ  καθώς και ο Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και Εύα Καττιρτζή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.  Το δίδυμο Α. Καττιρτζή και Μ. Φυρίλλα κατάφερε και πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας μαζί με τον Ιάκωβο Αχεριώτη του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Μιχάλης Φυρίλλας μαζί με την Χαρά Μιχαήλ του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21‐18, 21‐15

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s