ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΑΣ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ Κ11 2019

δασ-κ11-2019

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 1-2   Ιουνίου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γυμνασίου Ακακίου το Ανοικτό Πρωτάθλημα για ηλικίες κάτω των 11 ετών του σωματείου ΔΑΣ Παλιομετόχου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Παρνασσός Στροβόλου, Έμπα, ΑΟΛ Λακατάμιας και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Μονού Ανδρών ‐ Πρωταθλητής ο Π. Βασιλείου

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Παντελής Βασιλείου του σωματείου Άλπατρος και ο Χαράλαμπος Τσίγκος του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης. Ο Π. Βασιλείου πήρε την νίκη με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αντρέας Κωνσταντίνου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου  και ο Μιχάλης Φελλάς του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21-12, 21-7

 

Τελικός Μονού Γυναικών ‐ «Πρωτιά» για την Αμελία Γεωργίου

 

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Αμελία Γεωργίου του σωματείου Έμπα και η Σοφία Ιωάννου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Αυτή που «γέλασε» ήταν η Γεωργίου καθώς πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αγγελική Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου και η Βασιλεία Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21-5, 21-7

 

 

Τελικός Διπλού Ανδρών ‐ Στο ψηλότερο βάθρο για τους Βασιλείου και Φελλά

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Αλκίνοος Καπλάνιου και Ανδρέας Κωνσταντίνου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και ο Παντελής Βασιλείου του σωματείου Άλπατρος μαζί με τον Μιχάλη Φελλά του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.  Το δίδυμο Βασιλείου και Φελλά επικράτησε και στα δύο σετ, κατακτώντας τον τίτλο με 2-0. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Γιώργος Αντωνίου του σωματείου ΔΑΣ Παλιομετόχου καθώς και ο Αντρέας Τσεμπέκης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, μαζί με τον Χαράλαμπο Τσίγκο και Παναγιώτη Φελλά του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21-8, 21-12

 

Τελικός Διπλού Γυναικών ‐ «Χρυσές» οι Χ. Πίσση και Α. Γεωργίου

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Βασιλεία Δημητρίου και η Ελένη Ελευθερίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης καθώς και η Αμελία Γεωργίου του σωματείου Έμπα μαζί με την Χριστίνα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου. Το δίδυμο Γεωργίου και Πίσση πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αγγελική Ζιντσίδου μαζί με την Σοφία Ιωάννου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου, καθώς και η Παρασκευή Νικηφόρου μαζί με την Σωτηριάνα Στυλιανού του σωματείου ΔΑΣ Παλιομετόχου.

Τα σετ: 21-8, 21-10

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Πρωταθλητές οι Π. Βασιλείου και Χρ. Πίσση

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Παντελής Βασιλείου του σωματείου Άλπατρος και Χριστίνα Πίσση του σωματείου Παρνασσός Στροβόλου  καθώς και ο Χαράλαμπος Τσίγκος  του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης και Αγγελική Ζιντσίδου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου.  Το δίδυμο Βασιλείου και Πίσση κατάφερε και πήρε τον αγώνα με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Σοφία Ιωάννου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου μαζί με τον Ιωσήφ Τερζή του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης καθώς και ο Μιχάλης Φελλάς μαζί με την Βασιλεία Δημητρίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

 

Τα σετ: 20-22, 21‐14, 21‐14

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=71274E20-05AA-4E4A-AF70-BCF97714A3CD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s