ΤΟΥΡΝΟΥΑ LEFKOSIA BADMINTON CLUB Κ15 2019

lbc

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7-9   Ιουνίου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λυκείου Ακροπόλεως το Ανοικτό Πρωτάθλημα για ηλικίες κάτω των 15 ετών του σωματείου Lefkosia Badminton Club.

 

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Παρνασσός Στροβόλου, ΔΑΣ Παλιομετόχου, Προμηθέας και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Μονού Ανδρών Πρωταθλητής ο Ν. Κοκόσης

 

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Νικόλας Κοκόσης  του σωματείου Άλπατρος και ο Χρίστος Γεωργίου του σωματείου Lefkosia Badminton Club. Ο Ν. Κοκόσης πήρε την νίκη με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Προκόπης Χατζηπροκόπης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου  και ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος του σωματείου Αρίων Λευκωσίας..

Τα σετ: 21-12, 21-15

 

Τελικός Μονού Γυναικών «Πρωτιά» για την Μ. Φυρίλλα

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη του σωματείου Lefkosia Badminton Club. Αυτή που «γέλασε» ήταν η Φυρίλλα καθώς πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άνθια Αθηνοδώρου του σωματείου Lefkosia Badminton club και η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 21-17, 21-9

 

Τελικός Διπλού Ανδρών Στο ψηλότερο βάθρο για τους Ν. Κοκόση και Χρ. Γεωργίου

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος και Χρίστος Γεωργίου του σωματείου Lefkosia Badminton Club καθώς και ο Παναγιώτης Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ μαζί με τον Ιωάννη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.  Το δίδυμο Κοκόση και Γεωργίου επικράτησε και στα δύο σετ, κατακτώντας τον τίτλο με 2-0. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Άλεξ Λαζάρου του σωματείου Άλπατροςκαθώς και ο Ευέλθον Χατζηπαντελής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, μαζί με τον Νικόλα Πίσση και Προκόπη Χατζηπροκόπης του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.

 

Τα σετ: 21-18, 21-15

 

Τελικός Διπλού Γυναικών «Χρυσές» οι Ε. Αρχιτεκτονίδη και Μ. Φυρίλλα

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη του σωματείου Lefkosia Badminton Club καθώς και η Μαρία Ελένη Αριστοπούλου μαζί με την Θεοδώρα Χατζησολωμού του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης. Το δίδυμο Αριχτεκτονίδη και Φυρίλλα πήρε τον αγώνα με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άνθια Αθηνοδώρου μαζί με την Αναστασία Χριστοδουλάκη του σωματείου Lefkosia Badminton Club, καθώς και η Νικολέττα Ελευθερίου μαζί με την Αντωνία Τερζή του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

 

Τα σετ: 11-21, 21-13, 16-21

 

Τελικός Διπλού Μικτού Πρωταθλητές οι Ν. Κοκόσης και Μ. Αριστοπούλου

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Νικόλας Κοκόσης του σωματείου Άλπατρος και Μαρία Ελένη Αριστοπούλου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης καθώς και ο Παναγιώτης Αδάμου  και Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.  Το δίδυμο Κοκόση και Αριστοπούλου κατάφερε και πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άνθια Αθηνοδώρου του σωματείου Lefkosia Badminton Club μαζί με τον Ιωάννη Ταμπούρλα του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Χρίστος Γεωργίου μαζί με την Ευαγγελία Αρχιτεκτονίδη του σωματείου Lefkosia Badminton Club.

 

Τα σετ: 21‐18, 21‐18

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=16329EAF-4530-4605-850F-6ABF6DA8BA73

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s