ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΪΜΑΚΛΙΟΥ Κ13 2019

PROODOS-U13

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 22-23   Ιουνίου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λυκείου Παλλουριώτισσας το Ανοικτό Πρωτάθλημα για ηλικίες κάτω των 13 ετών του σωματείου Προόδου Καϊμακλίου.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Παρνασσός Στροβόλου, Έμπα και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό.

Τελικός Μονού Ανδρών ‐ Πρωταθλητής ο Π. Αδάμου

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Παναγιώτης Αδάμου  του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Ο Π. Αδάμου πήρε την νίκη με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Χρίστος Παπαδούρης του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ  και ο Γαβριήλ Σιόκουρος του σωματείου Αρίων Λευκωσίας..

Τα σετ: 22-20, 21-10

Τελικός Μονού Γυναικών ‐ «Χρυσή» η Ε. Χαραλάμπους

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Άντρεα Γεωργίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ και η Ελένη Χαραλάμπους του Αρίων Λευκωσίας. Αυτή που «πανηγύρισε» στο τέλος ήταν η Χαραλάμπους καθώς πήρε τον αγώνα με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Σοφία Ιωάννου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Έλλη Ταμπούρλα εξίσου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 16-21, 21-10, 21-17

Τελικός Διπλού Ανδρών ‐ Στο ψηλότερο βάθρο για τους Κ. Γιαννόπουλο και Γ. Σιόκουρο

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Γαβριήλ Σιόκουρος του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Παναγιώτης Αδάμου μαζί με τον Χρίστο Παπαδούρη του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.  Το δίδυμο Γιαννόπουλου και Γαβριήλ κατάκτησε τον τίτλο με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Νικόλας Μαρουδιάς του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Γιώργος Πουγιούτας του σωματείου Άλπατρος, μαζί με τον Χρίστο Λαζαρίδη και Γιώργο Ελευθερίου του σωματείου Μορφωτικού Έγκωμης.

Τα σετ: 16-21, 21-16, 21-18

Τελικός Διπλού Γυναικών ‐ «Χρυσές» οι Σ. Ιωάννου και Ε. Χαραλάμπους

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Σοφία Ιωάννου και η Ελένη Χαραλάμπους του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και η Παντελία Σιόκουρου μαζί με την Έλλη Ταμπούρλα εξίσου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Το δίδυμο Ιωάννου και Χαραλάμπους πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Πιερή του σωματείου Άλπατρος μαζί με την Βαρβάρα Αρχιτεκτονίδου του σωματείου Lefkosia Badminton Club, καθώς και η Αγγελική Αβραάμ μαζί με την Άντρεα Γεωργίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21-7, 21-10

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Πρωταθλητές οι Γ. Σιόκουρος και Σ. Ιωάννου

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Γαβριήλ Σιόκουρος και Σ. Ιωάννου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος  και Ελένη Χαραλάμπους εξίσου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.  Το δίδυμο Σιόκουρος και Ιωάννου κατάφερε και πήρε τον αγώνα με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Αγγελική Αβραάμ  μαζί με τον Παναγιώτη Αδάμου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και ο Χρίστος Παπαδούρης μαζί με την Ελένη Χαραλάμπους του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 15-21, 21‐18, 21‐18

Επιδιαιτητής: Αντρέας Πέτρου

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=0ADC1260-AA57-4A1C-94B6-4FBA04C2FA91

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s