ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΡΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019

arion-m-w-2019

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 29-30   Ιουνίου 2019 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δομετίου το Ανοικτό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν τα σωματεία ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ, Lefkosia Badminton Club, Μορφωτικός Έγκωμης, Αρίων Λευκωσίας, Παρνασσός Στροβόλου, Ατρόμητος, Κοσμόπολις και Άλπατρος ’83 στις  κατηγορίες Μονό Ανδρών, Μονό Γυναικών, Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών και το Διπλό Μεικτό.

 

Τελικός Μονού Ανδρών ‐ Πρωταθλητής ο Η. Νικολάου

Στον τελικό του Μονού Αγοριών προκρίθηκαν ο Ηλίας Νικολάου  του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου και ο Χρίστος Τεμερέας εξίσου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου. Ο Η. Νικολάου πήρε την νίκη με 2-0 σετ.  Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Χρίστος Χαϊλής του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ  και ο Ανδρέας Φράγκου του σωματείου Άλπατρος.

Τα σετ: 21-6, 21-10

 

Τελικός Μονού Γυναικών ‐ Πρωτιά για την Ι. Πίσση

Στον τελικό του Μονού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσός Στροβόλου και η Άντρεα Αλεξάνδρου του Αρίων Λευκωσίας. Αυτή που «πανηγύρισε» στο τέλος ήταν η Πίσση καθώς πήρε τον αγώνα με 2-1 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Ιωάννα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας και η Έλλη Ταμπούρλα εξίσου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας.

Τα σετ: 13-21, 21-16, 22-20

 

Τελικός Διπλού Ανδρών ‐ «Χρυσοί» οι Κ. Πίσσης και Ν. Παναγιώτου

 

Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκρίθηκαν οι Κυριάκος Πίσσης και Νικόλας Παναγιώτου του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου καθώς και ο Χρίστος Τεμερέας του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου μαζί με τον Χρίστο Χαϊλή του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.  Το δίδυμο Παναγιώτου και Πίσση κατάκτησε τον τίτλο με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν ο Αντώνης Αντωνίου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Αντρέα Ιωάννου του σωματείου Πρόοδος Καϊμακλίου, μαζί με τον Ορέστη Πίσση του σωματείου Παρνασσός Στροβόλου και Αντώνη Αντωνίου του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

 

Τα σετ: 21-11, 21-18

 

Τελικός Διπλού Γυναικών ‐ Στο ψηλότερο βάθρο για τις Μ. Φυρίλλα και Ι. Πίσση

 

Στον τελικό του Διπλού Κοριτσιών προκρίθηκαν η Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου και η Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ καθώς και η Άντρεα Αλεξάνδρου μαζί με την Ιωάννα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας. Το δίδυμο Πίσση και Φυρίλλα πήρε τον αγώνα με 2-0 σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Άντρια Χρυσοστόμου και Στέφανη Φράγκου του σωματείου Άλπατρος, καθώς και η Άννα Χατζηαντωνίου του σωματείου Ατρόμητος μαζί με την Olga Krasnova του σωματείου Κοσμόπολις

Τα σετ: 21-11, 21-19

 

Τελικός Διπλού Μικτού‐ Πρωταθλητές τα ξαδέλφια Πίσση

 

Στον τελικό του Διπλού Μικτού προκρίθηκαν ο Αντώνης Αντωνίου και Άντρεα Αλεξάνδρου του σωματείου Αρίων Λευκωσίας καθώς και ο Ορέστης Πίσσης  και Ιωάννα Πίσση του σωματείου Παρνασσού Στροβόλου.  Το δίδυμο Πίσση κατάφερε και πήρε τον αγώνα με 2- σετ. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν η Στέφανη Φράγκου  μαζί με τον Αντρέας Φράγκου του σωματείου Άλπατρος καθώς και ο Χρίστος Χαϊλής μαζί με την Μαρίσα Φυρίλλα του σωματείου ΑΕΤΟΙ-ΑΤΙ.

Τα σετ: 21‐18, 24‐22

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=E8919188-5A22-4EBA-85D4-D1C025994960

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s