ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τουρνουα Μπατμιντον Οικογενειακου Διπλου

  • Το Τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στην κλειστή αίθουσα του Γυμνασίου στο Πλατύ Αγλαντζιάς και θα ξεκινήσει στις 10.15πμ. Το τουρνουά δε θα είναι βαθμολογημένο. Σκοπός του τουρνουά είναι η γνωριμία και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αθλητών, των γονέων/κηδεμόνων και των προπονητών σε ένα ευχάριστο αθλητικό περιβάλλον.
  • Στο Τουρνουά θα διεξαχθούν τα ακόλουθα αγωνίσματα:                         

Διπλό Ανδρών Κ15 (παιδί γεννημένο το 2006 και μετά)               

Διπλό Γυναικών Κ15 (2006) (παιδί γεννημένο το 2006 και μετά)

Διπλό Μικτό Κ15 (παιδί γεννημένο το 2006 και μετά)

Και επίσης

Διπλό Ανδρών Πάνω των 15                        

Διπλό Γυναικών Πάνω των 15                                            

Διπλό Μικτό Πάνω των 15

Για τον υπολογισμό της ηλικιακής κατηγορίας θα λαμβάνεται υπόψη μόνο η ηλικία του παιδιού και όχι η ηλικία του γονιού/κηδεμόνα. Κανένα παιδί δε δικαιούται να λάβει μέρος στο ίδιο αγώνισμα σε 2 ηλικιακές κατηγορίες (π.χ. δε δικαιούται να αγωνιστεί σε Διπλό Αντρών Κ15 και Διπλό Αντρών   Πάνω των 15)            .          

  • Το σύστημα διεξαγωγής θα ανακοινωθεί αργότερα λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό συμμετοχών και το τι θα κριθεί σαν πιο λειτουργικό από την Τεχνική Επιτροπή για να γίνει όσο το δυνατό πιο ευχάριστο το τουρνουά.  
  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην ομοσπονδιά και οι γονείς ή οι νόμιμοι κηδεμόνες τους, ανεξαρτήτως εθνικότητας.  Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα €5 ανά άτομο ανά αγώνισμα. Οι συμμετέχοντες που δεν έχουν δελτίο υγέιας θα πρέπει να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο έντυπο αποποίησης κινδύνου και απαλλαγής ευθύνης και να το παραδόσουν στη γραμματεία πριν την έναρξη των αγώνων.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν βάση της σειράς δυναμικότητας του Σωματείου σας, στο email της ΚΟΜ στο badminton@cytanet.com.cy το αργότερο μέχρι την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.  
  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στα γραφεία της ΚΟΜ και θα είναι ανοικτή για όλους.  Για την κλήρωση θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα “Badminton Tournament Planner”. 
  • Τα φτερά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι Li-ning.
  • Επιδιαιτητής Αγώνων: Θα ανακοινωθεί αργότερα.
  • Η Οργανωτική Επιτροπή (Τ.Ε. της ΚΟΜ) έχει το δικαίωμα αναθεώρησης της πιο πάνω προκήρυξης.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s