ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΟΕ

Η ΚΟΕ βραβεύει τους καλύτερους Έφηβους-Νεάνιδες 2020

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποιεί την Πέμπτη 27 Μαΐου στο Ολυμπιακό Μέγαρο (7.00 μ.μ.), την τελετή Βράβευσης των Κορυφαίων Εφήβων-Νεανίδων 2020, έναν ετήσιο θεσμό που καθιερώθηκε το 1985.

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Ουράνιο M. Ιωαννίδη, πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής από το 2008 μέχρι το 2016.

Για τις βραβεύσεις Εφήβων-Νεανίδων 2020, 32 αθλητικές ομοσπονδίες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων απέστειλαν τις προτάσεις τους για τους καλύτερους σε κάθε άθλημα, οι οποίες έγιναν αποδεκτές και επικυρώθηκαν από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Καινοτομία της φετινής εκδήλωση αποτελεί, η ζωντανή διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται πέραν από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής www.olympic.org.cy και από τις ιστοσελίδες https://digitaltv.com.cy (Digital TV του Ομίλου Digital Tree), www.24sports.com.cy (SPP MEDIA), www.protathlima.com.cy (MC Digital Media), www.sigmalive.com.cy (Συγκρότημα ΔΙΑΣ), https://www.alphanews.live/ (Τηλεόραση ALPHA), www.ant1.com.cy/webtv/ANT1 (ANTΕΝΝΑ Κύπρου), καθώς και την www.goal.com.cy (Συγκρότημα Φιλελεύθερος).

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Πρόδρομου Προδρόμου, ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, Μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΑ, Προέδροι και εκπρόσωποι των Αθλητικών Ομοσπονδιών, ο Δήμαρχος Στροβόλου, εκπρόσωποι των χορηγών της ΚΟΕ, καθώς και συνοδοί των αθλητών που θα βραβευθούν.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

26 Μαΐου 2021

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s