ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΚΟΜ – CYPRUS U17 & YOUTH INTERNATIONAL 2022

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες,

Με την σημερινή Δημοσιογραφική Διάσκεψη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μπάτμιντον (ΚΟΜ), θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας επ’ ευκαιρία του καθιερωμένου Ετήσιου Διεθνούς Τουρνουά Μπάτμιντον (Αντιπτέρησης) ”Cyprus U17 & YOUTH INTERNATIONAL 2022”, το οποίο θα διεξαχθεί φέτος από τις 15 μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου στο Πολυπροπονητήριο “Ευάγγελος Φλωράκης”, προσκαλώντας το Φίλαθλο κοινό της Πατρίδας μας να παρακολουθήσει και να απολαύσει το πολύ ενδιαφέρον αυτό Διεθνές Τουρνουά το οποίο αφορά της ηλικιακές κατηγορίες Κ13, Κ15 και Κ17.


Έχοντας ουσιαστικά αφήσει πίσω την πανδημία Covid-19, η οποία τόσο πολύ ταλαιπώρησε την παγκόσμια κοινότητα την τελευταία τριετία, πλήττοντας ιδιαίτερα τον Αθλητισμό, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, ευελπιστούμε ως Ομοσπονδία, παρόλες τις δυσκολίες, ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις ανάγκες και αυτού του Διεθνούς Τουρνουά, δίνοντας έτσι συνέχεια στην θεσμοθέτηση και καταξίωση όλων των Διεθνών Τουρνουά, τα οποία διοργανώνει η ΚΟΜ, τόσο στον ευρωπαϊκό όσο και στον παγκόσμιο χώρο, τα οποία καθίστανται σταδιακά πρεσβευτές της μικρής μας Πατρίδας στο εξωτερικό.


Το Διεθνές Τουρνουά ”Cyprus U17 & YOUTH INTERNATIONAL 2021”, προσελκύει το ενδιαφέρον εξαιρετικών Αθλητών / Αθλητριών (Αθλητές). Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος αυτού είναι η συμμετοχή 186 Αθλητών από 12 Χώρες, οι οποίοι θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να έχουν την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή έτσι που να μπορούν να βελτιώσουν την κατάταξη τους σε Εθνικό, Ηπειρωτικό και Παγκόσμιο Επίπεδο.


Θα θέλαμε επί τη ευκαιρία να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες μας ευχαριστίες,


α. Στον ΚΟΑ ο οποίος είναι διαχρονικά ο βασικός αιμοδότης της Ομοσπονδίας,
β. Στους Χορηγούς του Τουρνουά οι οποίοι μέσα από την οικονομική στήριξη τους μας δίνουν την δυνατότητα να αναβαθμίσουμε την ΚΟΜ τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά, την ΟΠΑΠ Κύπρου, την εταιρεία PISSIS LTD, την εταιρεία HELLENIC TZILALIS, την εταιρεία HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES (THE) LTD, την Εταιρεία PHC , την Εταιρεία ADBOARD καθώς και στο Υφυπουργείο Τουρισμού.
γ. Σε όλα τα ΜΜΕ, Ηλεκτρονικά και Έντυπα, τα οποία θα καλύψουν δραστηριότητες του Διεθνούς αυτού Τουρνουά και
δ. Στην εταιρεία ICTS SECURITY για την ευγενή δωρεάν, με την διάθεση προσωπικού για τις ανάγκες του Τουρνουά, έτσι που να δίνεται άμεσα σε όλους τους Συμμετέχοντες το αίσθημα της ασφάλειας και


Πριν δώσω τον λόγο στους επόμενους ομιλητές, τον νέο Ομοσπονδιακό μας Προπονητή κ. Ikmal Hussain, καθώς και στους Αθλητές μας Νικόλα Κοκόσιη και Μαρία – Ελένη Αριστοπούλου, στους οποίους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία οι οποίοι αναλώνουν εθελοντικά τον περισσότερο από τον προσωπικό τους χρόνο, σε καθημερινή βάση, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Ομοσπονδίας, το Προσωπικό της Ομοσπονδίας καθώς και τους Εθελοντές, χωρίς την βοήθεια των οποίων θα ήταν αδύνατη επιτυχία του Διεθνούς Τουρνουά.


Κλείνοντας εύχομαι σε όλους τους διαγωνιζόμενους Αθλητές καλή επιτυχία!
Σας ευχαριστώ, ευχόμενος σε όλους Καλά και Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!

Ευθύμιος Πολυδώρου
Πρόεδρος, ΚΟΜ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s